Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Internetfieszta lesz Csongrádon

Internetfiesztát rendez március 20-ától 31-éig a Csemegi Károly Könyvtár és Információs Központ: a programok a számítógép köré szerveződnek.
Komputeres rajzversenyt rendeznek az általános iskolásoknak, a téma: a könyvtár és az internet. A munkákból kiállítást rendeznek, melyet március végétől lehet megnézni. Speciális számítógépes tanfolyamokat szerveznek az elektronikus ügyintézés, az elektronikus vásárlás és távoktatás témakörében. Mivel nem csak a látóké az internet, speciális bemutatókra várják a gyengén látókat, s bevezetik őket az internet használatába a speciális, számukra kialakított számítógépeken.

Lesz CD-ROM-kiállítás, és Bartók Béla születésének 125. évfordulója tiszteletére internetes vetélkedőt szerveznek. Március 25-én a családi fieszta 9-től este nyolcig tart. A részt vevő gyerekek nekik szóló honlapokkal ismerkednek, netes játékokban vesznek részt, a felnőttek távoli könyvtárakban, katalógusokban böngészhetnek, lesz ingyenes informatikai tanácsadás és kedvezményes internethasználat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Március 15-i ünnep Csongrádon

Bár az igazi tavasz még várat magára, sokan vettek részt a csongrádi március 15-i ünnepségen,… Tovább olvasom