Délmagyar logó

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -1°C | 3°C Még több cikk.

Italozásból hazafelé menet kipakolt két lakást

Csongrád - Egy 23 éves helybeli férfit gyanúsít a Csongrádi Rendőrkapitányság a közelmúltban a városban történt besurranások elkövetésével.
A megalapozott gyanú szerint a fiatalember március 25-én a kora hajnali órákban hazafelé tartott, amikor a városközpontban elhatározta, hogy megnézi, bezárták-e a lakások ajtaját. Mivel az egyik lakás nyitva volt, ezért eldöntötte, ha már szerencséje van, akkor nem megy haza üres kézzel, ezért bement az ingatlanba. Lábujjhegyen végigjárta a helyiségeket, majd magához vette az ott talált készpénzt, iratokat és mobiltelefont is. Miután távozott, benyitott a szomszédba, ahol szintén nyitva volt az ajtó. Ott is összepakolta, amit talált, majd átvizsgálta a család autóját is. Erről a helyről többek között készpénzt, iratokat, kerékpárt, tőrt, az autó indítókulcsait, valamint egy sportcipőt vitt magával.

A bejelentést követően elvégzett adatgyűjtés eredményeként a csongrádi nyomozók gyorsan megtalálták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit, aki már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. Ruházatának átvizsgálásakor lefoglalták az eltulajdonított mobiltelefont, valamint a férfi lábán megtalálták a sportcipőt is. Kihallgatása során kiderült, hogy a bűncselekményeket követően ismét bement egy kocsmába, ahol az összes lopott pénzt elitta, illetve játékgépbe dobta. Az iratokat végül hazafelé menet hajította el, melyek szintén előkerültek.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a fiatalember ellen lopás, illetve okirattal, bankkártyával visszaélés bűntette miatt folytat büntetőeljárást, amit gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás keretében fejez be - közölte a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 12. SSO 2010. április 01. 08:29
  „egy normális embernek 6 szor kellene újjá születnie, hogy annyi oktondiságot írogasson, meg gondoljon, mint flexsnake....szánalom. hu”
 • 11. hank 2010. március 30. 21:53
  „<moderálva>

  Szerintem amerikai módon kellene védeni az állampolgárokat. Volt egy eset amikor a szomszéd lőtte le a betörőt. És jogos volt! Ne törjön be. Miért nehéz megérteni?

  Egyébként meg: miért nem lehet bezárni azt az ajtót, ha már autóra, meg midnen násra telik. Egy zár nem olyan drága.

  Hank”
 • 10. pillecukor 2010. március 30. 13:57
  „levegőt vennie is kár.”
 • 9. aira 2010. március 30. 09:19
  „Őt legalább elkapták, de még sok húszon éves tolvaj van szabadon, akik vezetékeket, gázolajat, kerékpárt,fóliásoktól szivattyúkat, STB.....még reggelig sorolhatnám,hogy miket lopnak, és ők még nincsenek
  rács mögött.Ja és ezt éppen nem cigányok csinálják.”
 • 8. csucsu2 2010. március 30. 08:16
  „Az is érdekes, hogy a nagy döntés előtt milyen pénzt ivott el, talán a dolgozóktól levont adóból kapott segélyt. Mert azt erre kell költeni.
  Azon is kellene valamit változtatni, hogy az ilyeneknek eszébe se jusson megnézni, hogy zárva vagy nyitva van az az autó, lakás..., ami nem saját tulajdon. Ha meg egy ilyen szerencsétlent találok véletlenül a lakásomban, mikozben rendet rak és kérdőre vonom, akkor nekem kell félnem a jogi következmények és a bosszú miatt is. Szép világ.”
 • 7. timoboll2 2010. március 29. 21:44
  „A liberális paradigma. ´Mindenki az, akinek gondolja magát."”
 • 6. flexsnake 2010. március 29. 21:13
  „....,azt írsz amit akarsz legfeljebb feljelentenek a személyiségi jogainak megsértéséért. Az a cigány aki annak vallja magát.”
 • 5. matulabacsi 2010. március 29. 19:29
  „görbe kígyónak üzenem: ha tetszik, ha nem tetszik színes a kis elkövető! Ha érdekel , leírom a teljes nevét és lakáscímét!”
 • 4. dodó 2010. március 29. 18:11
  „Sokkal több segélyt az éhező, elnyomott cigánynak!”
 • 3. cickányzat 2010. március 29. 17:12
  „Sűrű napja volt , tevékeny fiatalember ,
  ugyan mennyi pihenőt kap ?”
 • 2. 751510 2010. március 29. 16:44
  „Csak illeszkedni próbált...”
 • 1. KolompárRómeó 2010. március 29. 14:25
  „"23 éves férfit, aki már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt"

  Visszaeső, fiatal, játékgép. Csak nem a meg nem értett kultúra már megint?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cannabist termesztettek Csongrádon

Két csongrádi lakásban összesen 58 gramm kábítószer gyanús anyagot, vélhetően cannabist, illetve kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközöket találtak a rendőrök. Tovább olvasom