Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Játék, sport és adrenalin a kalandpályán

Csongrádon az egyik helyi étterem kertjében épült meg 2011-ben a Turbó Kalandpálya. A 21 elemből álló építményt gyerekek és felnőttek is használhatják.

- A szilvásváradi kötélpálya mintájára kezdtük el építeni a kalandpályát, az ottani építőcsapattal. A célunk az volt, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol kellemes környezetben lehessen nem szokványos módon eltölteni a szabadidőt családoknak, és baráti társaságoknak egyaránt - magyarázta a pálya tulajdonosa, Kása István.

Játék, sport és adrenalin a kalandpályán - GALÉRIA

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

 
Korábban is foglalkoztak már hasonlóval: a Körös-torokban a gyerekeknek készült kis kötélpályát is ők építették. Azért is fogtak bele a nagyobb kalandpályának, mert a panziójuk kertjének magas fái ideális helyszínnek bizonyultak a kétszintű pálya létrehozására. Az alsó szinten az ovis-, és kisiskolás korú gyermekek élvezhetik szüleik, nevelőik és a pálya felügyelőjének segítségével a trükkös pályákon való haladást, míg a felső szint a 150 centiméteres magasság feletti gyermekek kísérővel, és természetesen a felnőttek nézhetnek szembe a több méter magasan elhelyezkedő keményebb kihívásokkal.

Játék, sport és adrenalin a kalandpályán - GALÉRIA

A pályákon biztonsággal haladhat bárki, a megfelelő eszközök kötelező használatával. – A Turbó Kalandpálya 21 elemből áll összesen, melyek közül néhányon valóban nehéz áthaladni. Igazi adrenalin fröccs „földi segítség" nélkül végigmenni rajta. Minden hétköznap délután lehet igénybe venni a pályát, előzetes bejelentkezés alapján. Nem csak egyedi látogatókat, de családokat, és nagyobb csoportokat is fogadunk - árulta el István.

A tulajdonos elűrulta: terveik között szerepet egy gokart pálya kialakítása is, addig is lábbal hajtott kisautókat lehet náluk bérelni.

Olvasóink írták

  • 2. szeljegyzet 2013. május 09. 23:21
    „Elgondolkodtató,hogy egyáltalán a városközpontba való egy ilyen létesitmény? Szerintem a volt györfös erre ideálisabb hely lenne.”
  • 1. deszka 2013. május 05. 20:36
    „Érdemes kipróbálni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizeskedtek a csongrádi majálison

Május első napján két helyszínen zajlottak programok Csongrádon.
Tovább olvasom