Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Jól disputálnak a BJG-s diákok

Csongrád - Pécsen rendezték meg a XXVI. Országos Disputaversenyt, ahol a csongrádi Batsányi János Gimnázium két csapattal indult, és szép eredményeket ért el.
A versenyre az ország minden részéről érkeztek csapatok, akik életkoruknak megfelelően 3 kategóriában versenyeztek. A hatodikos csapat a versenyt megelőzően, kemény munkával hetekig készült a megmérettetésre. Mivel nekik ez volt az első igazi versenyük fel kellett építeniük érvrendszerüket, és el kellet sajátítaniuk a disputa szabályait is. Az első kategória tételmondata a Szükség van könyvtárakra volt, melyet a sorsolás szerint állítani és tagadni is kellett.

Jól disputálnak a BJG-s diákok.
Jól disputálnak a BJG-s diákok.

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

 
A csapat (Brindza Zsanett, Juhász Jázmin, Bódi Bence) igen szépen mutatkozott be. Minden vitáját megnyerve 1. helyezett lett a versenyen, egyéni teljesítményük pontszámai alapján pedig Juhász Jázmin első, Brindza Zsanett második, Bódi Bence negyedik helyezett lett. A Batsányi 9.-es csapata (Sarusi-Kis Adél, Szabó Anett, Nagyistók Edit), már rutinos, és eredményes versenyzőkként érkeztek a Disputára. Az ő tételmondatuk - a Művészet pénzt terem – érvrendszerének felépítése szintén nehéz feladat volt, de a csongrádiak csapata kiválóan képviselte véleményét, amivel a 4. helyet szerezték meg. Egyéni teljesítménye alapján Nagyistók Edit 1. helyezett lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csalók házalnak a cég nevében

A Csongrádi Közmű Szolgáltató Kft. nevében ismeretlen személyek keresik fel a lakosokat azzal, hogy vásároljanak tőlük a csatornarendszer zsírtalanítására alkalmas szert. Tovább olvasom