Délmagyar logó

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 1°C | 13°C Még több cikk.

Jubileumi évzáró a Grotta művészeti iskolában

Csongrád - Hétfőn tartotta tanévzáró ünnepségét a 10. születésnapját ünneplő csongrádi Grotta Alapfokú Művészeti Iskola.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Alapítása óta három megyében – Bács-Kiskun, Békés és Csongrád – is letette a névjegyét, egy minősítő eljárás eredményeként az iskola a Kiválóra minősített alapfokú művészetoktatási intézmény cím viselésére jogosult. A tevékenységük a táborok szervezésétől a kulturális ismeretek bővítéséig szerteágazó. Tanulóikat több tanszakon oktatják, elsősorban képző- és iparművészet, illetve zeneművészet ágakon. Diákjaik hazai és nemzetközi megmérettetéseken eredményesen szerepelnek, többen tettek sikeres felvételi vizsgát az egyetemek művészeti, építészmérnöki, ruhatervező szakára. A tegnapi ünnepség meghívott vendége volt az iskola egykori magánének szakos tanulója, Fábián Nikolett, aki ma már Toldy Mária növendéke. Az évzáró után a művelődési házban kiállítás nyílt az oktatási intézmény diákjainak idei munkáiból. A tárlatot Molnár Sándor, a szegedi egyetem adjunktusa nyitotta meg.

Jubileumi évzáró a Grotta művészeti iskolában. Fotó: Jacob Gábor
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Le kell bontani a csanyi romot

Ha a falak megindulnak címmel pénteken írtunk a csanyteleki Szél Lajosnéról, aki attól fél, hogy a szomszéd romos melléképülete rádől az ő házára. Tovább olvasom