Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Kedvcsináló Fekete Lászlóval

Csongrád - Fontos az egészséges életmód és a sport szeretete - erre hívta fel a figyelmet Erősné Szabó Mária, a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületének elnöke szombaton Csongrádon.
– Szeretnénk, ha a gyerekek az egészséges életmód, a sport szeretete jegyében nőnének fel. Magyarország számos tájáról, de még Szerbiából is érkeztek vendégeink. Délelőtt szakmai rendezvényt tartottunk, ezen Kecskés Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője a minket érintő kérdésekről beszélt – közölte Erősné Szabó Mária, a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületének elnöke. A nagy játszótéren rendezték szombaton a Makk Marci-napot, amelyen reggeltől estig várták a családokat.

Az önkéntesek is kipróbálhatták Fekete László lakossági súlyait
Az önkéntesek is kipróbálhatták Fekete László ˝lakossági súlyait˝. Fotó: Králik Emese

Ismert embereket kértek fel, hogy népszerűsítsék Csongrádon a sportos életmódot. A világbajnok erős ember, Fekete László a fia, ifjabb Fekete László segítségével dolgoztatta meg az önként jelentkezőket. István, Gábor, Krisztián és László több-kevesebb sikerrel veselkedett neki a „lakossági súlyoknak" – ezek között 90 kilós malomkő és majd másfél mázsás kőgolyó is volt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bárki betérhet a szociális boltba

Egy hete nyitották meg Csongrádon a szociális boltot. Mindenkit kiszolgálnak, attól szociális, hogy aki jogosult, 10 százalék kedvezményt kap. Tovább olvasom