Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 27°C Még több cikk.

Kész a Körös-toroki napok programterve

Csongrád - Némi vita után ugyan, de elfogadta a csongrádi önkormányzat az idei Körös-toroki Napok programtervét. Hobo, Charlie, Zalatnay Sarolta, Hevesi Tamás, a Bikini együttes, a Pál Utcai Fiúk, valamint a Bon-Bon a meghívottak között.
A Dél-Alföld leglátogatottabb nyári rendezvénye lesz az idei Körös-toroki napok – ígérik az új szervezők. A most kihirdetett program „80 százaléka biztos". Szerepel benne Hobo, Charlie, Zalatnay Sarolta, Hevesi Tamás, a Bikini együttes, a Pál Utcai Fiúk, valamint a Bon-Bon is.

Némi vita után ugyan, de elfogadta a csongrádi önkormányzat az idei Körös-toroki napok programtervét. A rendezési jogot – mint arról beszámoltunk – a fővárosi Hung-Esszencia Kft. és a szegedi Elektro Party 2000 Bt. tandemje nyerte el három évre, méghozzá úgy, hogy nem kértek a várostól anyagi támogatást. Több képviselő azt firtatta a testület legutóbbi ülésén, a pályázati kiírásban szereplő feltételeknek megfelel-e a benyújtott műsortervezet, a polgármester azonban megnyugtatott mindenkit: a programok szinkronban vannak az elvárásokkal.

Egy a társaság miatt. Charlie is fellép majd.
Fotó: Karnok Csaba

– Igyekeztünk minden generáció igényeit figyelembe venni, hiszen elsősorban azt szeretnénk, ha a Körös-toroki napok visszanyerné régi rangját, amit korábban kivívott magának. Reményeink szerint ez a hosszú csongrádi hétvége újra a Dél-Alföld leglátogatottabb nyári rendezvénye lesz – mondta lapunknak Sávai Tamás, a fővárosi cég képviselője.

A most kihirdetett programok 80 százaléka biztos, kisebb módosítások azonban még lehetnek. Hét végén már a budapesti Utazás kiállításon is ajánlották a rendezvényt, illetve a www.korostorokinapok.hu weboldal is elkészült, csupán néhány tartalmi rész hiányzik a honlapról. Azt azonban már lehet tudni, hogy az előző évekhez képest több helyszínen lesznek a programok. Rögtön a körforgalom mellé sörsátort és hozzá színpadot állítanak a szervezők, családi programok és játékok a homokpadon és a volt játszótérnél is lesznek, a vásári részt és a nagyszínpadot a szokott helyen rendezik be, illetve egy kisszínpad áll a homokfövenyen is.

Dumaszínház is lesz

A július 31-étől augusztus 3-áig tartó dzsemborin – a teljesség igénye nélkül – fellép az Animal Cannibals, Szűcs Judith, a Mistery Gang, a Bikini, Sub Bass Monster, Hevesi Tamás, Zalatnai Sarolta, Charlie, Hobo, a Pál utcai fiúk, valamint a Bon-Bon együttes. Mindemellett tűzijáték, szkanderbajnokság, kommandós- és néptáncbemutató, illetve dumaszínház is szerepel a tervezetben.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a keddi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

 • 12. suni 2008. május 15. 16:59
  „sziasztok!

  Igazat adok az előttem szolónak.Legyen rock zene is,de ne szinvonalon aluli előadás módban!”
 • 11. Dina 2008. május 14. 19:52
  „sziasztok!

  Én nem akarok senkit sem lehurrogni,de sztem az idei napok lesznek a legjobbak. Az elmúlt években mindig olyan fellépők voltak,akik rockzenét játszanak,és nem igazán volt lehetőségük azoknak bulizni,akik nem kedvelik a rockot. ÉN nem vagyok rockgyűlölő,és rocker gyűlölő sem. De sztem a Körös-Napoknak nem csak a rockról kellene szólniuk.”
 • 10. rock én 2008. május 11. 13:52
  „Bocsi de szerintem a köröstoroki napok évről-évre arról szól(legalábbis számunkra),hogy a barátokkal jól érezhetjük magunkat, baromkodhatunk, és a rockkoncerteken szétbulizzuk magunkat.Ez nem rock ami az idei műsorban van.Ezen max anyám tudná magát jól érezni.Hol van a zúzós kemény pank és rock eggyütesek?”
 • 9. sorrybaby 2008. május 02. 18:48
  „Az volt a baj tavaj, hogy Pino nem fizette ki a zenekarokat, ezért nem jött pl a Pokolgép. Beszéltem velük, ez tuti... A rockzenéről meg annyit, hogy az legalább élő zene, nem dilibohócok ugrálása a színpadon...”
 • 8. suni 2008. április 27. 09:48
  „Tavaly vólt épp elég rock zene (szinvonalon aluli ismeretlen együtesektől),és hogy erre lehet bulizni? Esetleg örjöngeni.”
 • 7. szabó sándor 2008. április 26. 19:06
  „régebben voltak jórockzenekarok/ossian,pokolgép,lord/most meg semmi érdemleges banda . nem érdemes elmenni....”
 • 6. timi17 2008. március 22. 10:17
  „most nem lesz semmi jo rock zene mire tunánk bulizni mi fiatalok ránk is gondolhatnának csak enyit szeretem volna punk´s not dead”
 • 5. vki 2008. március 11. 00:15
  „Igaz hank!!

  Ki mit szeret!

  Jó szórakozást!”
 • 4. hank 2008. március 07. 01:20
  „Sziasztok!

  Szerintem ez sokkal színvonalasabb műsor mint ami a múlt évben volt.

  Hank”
 • 3. vki 2008. március 06. 01:00
  „Ez a müsor azért van mert páran nem szeretik a rockzenét????Pedig az mozgat meg legtöbb embert.Meg fogom nézni azt a pár embert aki erre kiváncsi lessz.”
 • 2. csipu 2008. március 05. 22:24
  „most semmi normális zenekar nem lessz???”
 • 1. komcsika 2008. március 03. 22:35
  „csongrádi dumaszínház=egyenesadás a semmit mondó képviselő testületi ülésekről.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsugorodik Csongrád lakossága

Csongrád - Még ebben az évtizedben 18 ezer alá csökkenhet Csongrád lélekszáma. A Tisza-parti város népessége 90 év alatt harmadával zsugorodott, a lakosságfogyás az elmúlt másfél évtizedben felgyorsult. Tovább olvasom