Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 18°C Még több cikk.

Két napig áll a bál Felgyőn

Felgyő – Nem tudnék egy-két olyan programot kiemelni, amelyről azt mondhatnám: ez viszi a prímet - Horváth Lakos polgármester.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

A kínálat rendkívül gazdag, a sportszeretők, a zenekedvelők, azok, akik a gyermekműsorokra kíváncsiak, de a szellemi vetélkedők nagy barátai is megtalálják a számításukat. Nehéz lenne megbecsülni, hány vendég jön el – fogalmazott Horváth Lajos polgármester. Felgyőn pénteken és szombaton a megyei polgárőrnappal egybekötött falunapot tartanak, amelynek az első programja a pénteken 8 órakor kezdődő kerékpáros verseny. Ettől kezdve szombaton a késő éjszakába nyúló diszkóig nem lesz olyan óra, amelyben valamilyen látványosság, bemutató, verseny vagy játék ne várná a községbe látogatókat. Ha az időjárás kegyes lesz, hőlégballonból lehet a tájat csodálni, a legbátrabbak éjszakai sátrazáson tesztelhetik a rátermettségüket, krosszverseny és fotókiállítás is várja a közönséget – hogy csak néhányat említsünk a több mint 40-féle lehetőségből. Horváth Lajos elmondta: máskor általában ennél is hosszabbak náluk a falunapok, idén azonban a szokásos lovasversenyt szeptemberre tették át. A hétvégi rendezvénnyel kapcsolatban a 20/662-5182-es és a 20/662-5185-ös telefonszámokon, illetve a falu honlapján tájékozódhatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre nem lesz kilátó a csongrádi acélmonstrumból

Az eredeti tervek szerint három napirendi pontot tárgyaltak volna a pénteki rendkívüli testületi ülésen a csongrádi városatyák, végül csak kettő lett belőle. Tovább olvasom