Délmagyar logó

2016. 12. 10. szombat - Judit 0°C | 9°C

Ki látta a balesetet? Kerékpárost ütöttek el Csongrádon

Csongrád - Segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást a Csongrádi Rendőrkapitányság egy Seat sofőrje ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 6-án 15 óra 58 perckor Csongrádon, a Fő utca és az Új utca kereszteződésében lévő kerékpáros-átkelőhelyen egy Seat típusú személygépkocsi elütött egy, az átkelőhelyre lelépő személyt, aki a kerékpárját tolta. A személyautó vezetője a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a baleset helyszínéről - írta a police.hu.

Ezt követően a kerékpárját toló nő is eltávozott a helyszínről, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. A nő személyazonosságának megállapítására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A kerékpárt toló nő személyleírása: 40-50 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, átlagos testalkatú, szőkésbarna vállig érő haja van. A baleset idején barna-világosbarna, cipzáras kabátot, lilás színű kötött pulóvert és kék farmernadrágot viselt. Egy 28" kerékátmérőjű, női vázas kerékpárral közlekedett, aminek a csomagtartóján egy fehér színű fém kosár volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel vagy a kerékpárt toló személlyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívószámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túl kell élni a húsipar Mohácsát

Az uniós csatlakozás óta nincs pénzük a hazai húsüzemeknek fejlesztésre, ezért dőlt be több mostanában. Az erősebbek számára is nagy csalódás, hogy az általuk megkerülhetetlen, szigorú előírások mellett is virágzik a feketegazdaság. Tovább olvasom