Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Kicserélték a törött közlekedési tükröt

Csongrád - Megírtuk: Csongrád belvárosában, a „tükrös kanyar" egyik közlekedési tükrét vandál kezek tönkretették.
A törött tükör helyén immár egy teljesen ép domború tükör díszeleg és látja el funkcióját, segítve a belvárosi közlekedést.

Kicserélték a törött közlekedési tükröt. Fotó: Palatinus Csaba.
Kicserélték a törött közlekedési tükröt.
Fotó: Palatinus Csaba.

Olvasóink írták

  • 3. hank 2012. június 18. 19:15
    „"Az Apponyi utca - Galamb utca kereszteződésében évek óta csupán a "Behajtani tilos!" tábla van, pedig annak volt egy kiegészítője is: "Kivétel célforgalom"." -> A Kis utca még jobb. Egyik irány személyautóval behajtani tilos kivéve célforgalom - hátha az itt élőknek van autójuk. Továbbá eddig a másik végéről volt egy behajtani tilos tábla. Azonban ez utóbbi most eltűnt teljesen. Pedig 2 autó nem igazán fér el. És szerintem a Justh Gyula utcán még kint van a kötelező haladási irány tábla, hogy nehogy valaki behajtson az utcába.”
  • 2. pirosmanci 2012. június 18. 12:33
    „Nem az a hír, hogy kicserélték. Az a hír, hogy tahó hülyegyerekek sok-sok éve újra és újra vandál módon, értelmetlenül pusztítanak. Nem csak ezt a tükröt. Szinte naponta lehet látni a kezük nyomát hol itt, hol ott: elgörbített, tönkretett közlekedési táblát, vagy annak a hűlt helyét. Az Apponyi utca - Galamb utca kereszteződésében évek óta csupán a "Behajtani tilos!" tábla van, pedig annak volt egy kiegészítője is: "Kivétel célforgalom". Tavaly a csongrádi napok kezdetét jelezte, hogy a Justh Gyula utca - Kis utca sarkán leszedték és az árokba hajították a "Behajtani tilos! Szembejövő forgalom van." táblát. Úgy néz ki, azóta illetékes elvtárs nem járt arrafelé, mert nem hozta még helyre senki a tönkretett jelzéseket. (A Fő utcán is otthagyják ezek az izomagyú sihederek a kezük nyomát minden hétvégén.)”
  • 1. maug 2012. június 18. 09:39
    „Csongrádon ilyen hatalmas dolgok történnek?! Kicserélnek egy tükröt, és azt bele is teszik az újságba! Ez igen csak így tovább. Csodálkozik bárki is, hogy egyre jobban kihal ez a "város"? Legközelebb az is cikk lesz, ha valaki kicserél egy kiégett égőt a Városházán!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyémántlakodalmat tartott a Fekete-család

Igazán különleges ünnepet ült a csongrádi Fekete-család: gyémántlakodalmukon köszöntötték Fekete Józsefet és feleségét, Kacziba Magdolnát.
Tovább olvasom