Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Kitapossák a kerteket az eltévedt autósok

Csongrád - Az üzemeltető Pure Music Kft. és a városellátó intézmény kezdeményezésére szerveztek a napokban egy lakossági fórumot a Körös-torokban.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

Korábban is tartottak már hasonló megbeszélést, most a fő irányvonal többek között az autósok behajtása volt, számolt be érdeklődésünkre a csongrádi intézmény igazgatója, Hajdú László.

– Az eddigi gyakorlat szerint főszezon idején, június 1-jétől az üdülőtulajdonosok egy kis kártyát kaptak, ezt felmutatva ingyen mehettek be járműveikkel. Azt kérték: ez a rendszer továbbra is maradjon meg – tudatta. Szeretnének megoldást találni arra, hogy az üdülőterület zsákutcáiba csak a kifejezetten oda igyekvők hajthassanak be, az eltévedt autósok ugyanis sokszor a füvesített, parkosított előkertekben fordulnak vissza, és tönkreteszik azokat. A résztvevők a megoldandó feladatok között említették még a csapadékvíz maradéktalan elvezetését és az útjavítást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővít a csongrádi cég

A vállalkozás saját, 15 ezer négyzetméteres telephelyén elkezdődött az Ipartelepítés a CLH Kft. új telephelyén elnevezésű projekt. Tovább olvasom