Délmagyar logó

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -3°C | 3°C Még több cikk.

Kopjafa őrzi Edit emlékét

Csongrád - Már két éve nincs közöttünk Szendi Horváth Edit, a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületének volt elnöke, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének alapító tagja.
A két szervezet közösen, kopjafaállítással emlékezett a Nagycsaládosok Országos Egyesületének emblematikus, kiemelkedő személyiségére.

Edit emberszeretetével, szervezőkészségével, kitartó munkájával példaképül szolgált a többi helyi vezetőnek, valamint rengeteget dolgozott a határon túli magyar nagycsaládos szervezetekért is, alapító tagja volt a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének. Sok család ezen a szervezeten keresztül kötött életre szóló barátságot.

Már két éve nincs közöttünk Szendi Horváth Edit, a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületének volt elnöke.
Már két éve nincs közöttünk Szendi Horváth Edit, a Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesületének volt elnöke.

Emlékét a Nagycsaládosok Bercsényi utcai épületének udvarán álló kopjafa őrzi ezentúl. A kopjafát Erdélyből, Háromszékből hozta Boldizsár Béla, ezzel tisztelegve néhai komaasszonya előtt.

A megemlékezésen egy-egy kedves gondolattal emlékeztek Editre volt kollégái, barátai, a Kárpát-medencei szervezetek vezetői, és gyermekei nevében Fekete Boglárka.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hajós parádé a Körös-torokon

Lampionos felvonulás, hajós vetélkedő és úszóverseny is szerepel az I. Csongrádi Regatta programjai között. Tovább olvasom