Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Koszorúzással zárult a Széchenyi hét

Csongrád - Emlékhéttel és ünnepi műsorral tisztelegtek a széchenyisek az iskola névadója, gr. Széchenyi István előtt. A megemlékezésen az iskola tagintézmény-vezetője, Csüllögné Balogh Judit hangsúlyozta, közösségi szellemben, Széchenyi szellemében nevelnek az iskolában.
Az iskola volt tanára, Vincze László országgyűlési képviselő elmondta, mindig örömmel tér vissza az iskolába. „Széchenyi üzenete és munkája ma is nagyon aktuális: csak a tanulás és a munka vezethet egy jobb élethez." – hangsúlyozta a képviselő.

A megemlékezésen az iskola tagintézmény-vezetője, Csüllögné Balogh Judit hangsúlyozta, közösségi szellemben, Széchenyi szellemében nevelnek az iskolában.
A megemlékezésen az iskola tagintézmény-vezetője, Csüllögné Balogh Judit hangsúlyozta, közösségi szellemben, Széchenyi szellemében nevelnek az iskolában.

A kis elsős széchenyisek kitűzőt, a nagyok pedig Széchenyi díjat kaptak. Az iskoláért végzett munkáért járó hagyományos díjat idén megosztva négy tanuló, Domokos Mariann, Szalkai-Szabó Norbert, Varga Máté és Selyem Zsolt kapta meg.

Az ünnepi megemlékezés után nyílt meg a Szivák Jánosné Pintér Ilona gobelinjeiből és Vargáné Bencsik Enikő szalvétáiból álló kiállítás az iskola kiállítótermében.

Olvasóink írták

  • 1. Okostojás 2012. szeptember 23. 12:35
    „Gratulálok a Széchenyi Díjasoknak, és az iskolának is egyaránt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Impressziók a Galériában

A remek Balla-kiállítás után új képeket láthat a művészetkedvelő csongrádi közönség. A Művésztelep inspiráló közege pesti egyetemistákat és szegedi főiskolásokat ihletett meg. Tovább olvasom