Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 13°C Még több cikk.

Közel 7 milliárdot nyert Csongrád - minden tervezett program megvalósult

Farkas Sándor országgyűlési képviselő sikertörténetről számolt be, a polgármester pedig elmondta: sokszor a lakosoktól kaptak fejlesztési ötleteket.
 – Sikertörténetről tudok beszámolni, minden tervezett csongrádi program megvalósult – idézte fel a tavalyi pályázatokat Farkas Sándor országgyűlési képviselő egy hétfői sajtótájékoztatón. Meglátása szerint a lehetőségeket jól kihasználta a város, az uniós források és a magyar gazdaság is segített ebben. A sporttal kapcsolatban kifejtette: az ágazat szerinte a város kitörési pontja lehet.

Csongrád polgármestere, Bedő Tamás azt mondta: eddig 6,6 milliárd forint érkezett a településre, néhány pályázatuk éppen elbírálás alatt áll. – Ebből a lakosság számára a TOP-pályázatok a leglátványosabbak. Ezen a téren egyedül, vagy konzorcium tagjaként 2,1 milliárd forinttal gazdagodott Csongrád. Ilyenek a bökényi Zöld város projekt, iskolák, óvodák megújulása, a Körös-torokban zajló fejlesztések. Sokszor a lakosoktól kapunk fejlesztési ötleteket – mutatott rá. Érdekesnek nevezte, hogy miközben a lakosság száma csökken, egyre nő a sportoló gyerekek száma.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden méter földút fontos a csongrádiaknak - Kamionok járták szét a bokrosi dűlőutat

Minden méter földút fontos a csongrádiaknak - Kamionok járták szét a bokrosi dűlőutat
Ezek, ha járhatatlanok, annyira meg tudják keseríteni az emberek életét, hogy a városatya szerint… Tovább olvasom