Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Közönségkedvenceket hívnak a torokba

A közönség igényei szerint alakítják az idei Körös-toroki napok programsorozatát: Csongrád hivatalos honlapján szavazni lehet a fellépőkre. A rendező Pino Produkciós Iroda – a szavazatok alapján – március 27-éig dönt az előadók névsoráról, utána a fővárosi Utazás kiállításon is meghirdeti a négynapos dzsemborit. Tárgyalások folynak arról is, hogy televíziók tudósítsanak a rendezvényről.
A Körös-toroki napok megrendezése óta először kérik ki a csongrádiak, illetve az augusztusi happening vidéki résztvevőinek véleményét arról, hogy kiket látnának szívesen az üdülőterület színpadán. Az információgyűjtés csak hat napja indult, de már most tíz zenekarnál tart a toroklakók kívánságlistája. A rendhagyó kezdeményezésről a főszervező Pino Produkciós Iroda vezetője, Németh Tibor elmondta: a programsorozat összeállításánál nem akartak a levegőbe lődözni, ezért inkább az igények felmérése mellett döntöttek. Ennek egyik lehetséges helyszíne a csongrádi honlap, de ha levélben szeretne szavazni valaki, akkor az önkormányzathoz kell eljuttatni javaslatát. Arról, hogy az idősebb korosztály kiket látna legszívesebben a torokban, szintén folyik egy közvetett gyűjtés.

Edda az élen

Eddig az Edda kapta a legtöbb támogató voksot a csongrad.hu weboldalon. De érkezett szavazat a Hoolingansre, az Irigy Hónaljmirigyre, a Tankcsapdára, a Pokolgépre, a Kispál és a Borzra, a Hétköznapi Csalódásokra, a Lordra, az R-GO-ra, a Zanzibárra és a Sugarloafra is, illetve egyvalaki megemlítette, hogy vágyálma egy csongrádi Ákos-koncert lenne.

A voksolásra és a szavazatok értékelésére nincs sok idő, hiszen március 27-éig el kell készülnie a négynapos dzsembori programkínálatának, azt követően ugyanis már a fővárosi Utazás kiállításon fogják hirdetni a Dél-Alföld egyik leglátogatottabb rendezvényét. Németh Tibor elárulta, nem lesz kevesebb előadó Csongrádon, mint az elmúlt években, és családias kvízjáték, valamint tűzijáték is szerepel majd a programban. Hogy a lehető legnagyobb legyen az idei Körös-toroki napok körül a hírverés, a szervezők előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Magyar Televízióval és a Story TV-vel, hogy helyszíni beszámolók és tudósítások is készüljenek a legnagyobb Tisza-parti happeningről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kereszttűzben Csongrádon a Szentháromság téri park

Politikai és szakmai körökből is kritizálják a csongrádi Szentháromság tér felújításának tervét. A… Tovább olvasom