Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Közösség egy tisztább Csongrádért

Mi a Neo Geo? Közösség, értékrend, „hitvallás". A közösségi oldalon a bemutatkozó szövegükben megfogalmazták céljukat: Csongrád városát szebbé, tisztábba, élhetőbbé, zöldebbé és mosolygósabbá tenni!
A közösség legfőbb elve - amelyet a közösségi oldalon már a bemutatkozásban leszögeznek -, hogy együtt sokkal többre hivatottak, mint "magányos harcosként". A Neo Geo tagjainak elege lett abból, hogyan néz ki a közvetlen környezetük és hogyan viseltetnek iránta az emberek. Változtatni akarnak a rossz beidegződéseken, a régi rendszerek „átkán" anélkül, hogy bárkit is felelősségre vonnának. 2012 ősze óta működik a csoport.

- Sajnos télen csak bizonyos feladatokat tudunk elvégezni, de hamarosan itt a tavasz, és akkor „gőzerővel"elkezdhetjük a munkálatokat - idézte Csongrád város honlapja a csoportot, ahol megtalálható velük egy teljes interjú működésükől, terveikről, elképzeléseikről.

Olvasóink írták

 • 5. tiszteletesbeke 2013. február 10. 08:41
  „natessek: ,,Elolvastam, és nem derült ki." - Sajnálattal hallom.:( Facebook oldalunkon több mindent megtudhat rólunk.
  ,,Miért titkolóznak?" - Ön szerint, ha politikai ambícióink lennének vagy bukott politikusok, netalántán ,,politikus palánták" lennék, akkor nem adtunk volna hozzá a nevünket vagy nem a mi arcképünk lenne egy gyermeké helyett?! Ismer Ön ilyen politikust?! :) (,,Miért burkolóztok anonimitásba? - Számunkra nem a név számít, hanem a tett." )
  ,,Nekem olybá tűnik, mint egy büdös piszok, amit zöld lepel alá rejtenek :O" - Ez vicces! :)”
 • 4. natessek 2013. február 10. 00:58
  „Elolvastam, és nem derült ki. Miért titkolóznak? Nekem olybá tűnik, mint egy büdös piszok, amit zöld lepel alá rejtenek :O”
 • 3. tiszteletesbeke 2013. február 09. 16:46
  „keletaru: Ha így gondolod, akkor ezek szerint nem te vagy az, akit meg akarunk szólítani. Azért remélem nem haragszol majd a többi polgártársadra, ha a házad elől esetleg felszedi a szemetet vagy próbálnak egy olyan Csongrádot "felépíteni" amiben a gyermekeink jól érezhetik magukat és a későbbiekben visszavágyjanak, ha nem is dolgozni, csak "Hazajönni", kikapcsolódni. Nem munkahelyeket ígérünk, mi nem a kormány vagyunk. Mi Csongrádot nem gazdaságilag akarjuk fellendíteni, ez nem is feladatunk. "... bemutatkozó szövegükben megfogalmazták céljukat: Csongrád városát szebbé, tisztábba, élhetőbbé, zöldebbé és mosolygósabbá tenni! " - mi csak ennyit szeretnénk!
  natessek: Olyvást tűnik nem Csongrádi...tévednék? "Vagy mi ez? :O"- igen, valójában ez a helyes kérdés és ha elolvasná a cikket, akkor az Ön számára is kiderülne.

  Tisztelettel,

  Neo Geo”
 • 2. natessek 2013. február 09. 12:24
  „Ez a helyi Fityisz, bújtatva? Esetleg az alig működő helyi Maszop, titkon? Vagy az új, régen nem létező helyi Szadesz, leplezve? Vagy mi ez? :O”
 • 1. keletaru 2013. február 08. 18:11
  „Fúúúúúúújjjjjjjj . Még hogy nincs felelős !!!??? Vér nélkül nincs forradalom !!! Ezt nem én találtam ki , de azért érdekes azok ülnek a tanácsadó testületekben akik ide juttattak minket ERKÖLCSILEG gazdaságilag ! Szánalmas az egész...... Mint mikor az egyik bukott régi p-mester tömjénezi magát face..oldalon ! Értünk miattunk nekünk ! Üdv kuci (Lévai Attila )”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amíg nem kel el a bor, nem eladó a pince

Amíg nem kel el a Bokrosi Borászati Kft. palackozott és folyó bora, addig nem hirdetik meg a fölszámolás alatt álló cég pincéjét és eszközeit. Tovább olvasom