Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Lemondott a csongrádi Városkép kft. ügyvezetője

Csongrád - Zárt ajtók mögött tárgyalja a csongrádi képviselő-testület csütörtöki ülésén a Csongrádi Városkép Kulturális, Szabadidő és Turisztikai Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetőjének személyi változása című napirendi pontot.
A cég eddigi ügyvezető igazgatója, Szabóné Csépe Erzsébet ugyanis január elején váratlanul felmentését kérte. Kőrösi Tibor polgármester pedig elfogadta azt.

– December elején megbetegedtem, kórházba kerültem. Az orvosom sürgős életmódváltozást javasolt azzal, hogy különben nem változik az egészségi állapotom – indokolta távozását lapunknak Szabóné Csépe Erzsébet. A Batsányi-gimnáziumban jelenleg is az idegenforgalom, szállodai ismeretek, marketing tárgyakat oktató, óraadóként dolgozó cégvezető hozzátette: szót fogadott az orvosnak.

Szabóné Csépe Erzsébet január elején kérte a felmentését.
Szabóné Csépe Erzsébet január elején kérte a felmentését.

– Decemberben már nem akartam lépni, megvártam az új évet, hogy a képviselők az első idei testületi ülésen megfontoltan dönthessenek. Még nem tudom, hogy mihez kezdek, annyi biztos, hogy óraadóként továbbra is dolgozom, ez ugyanis jóval kisebb stresszel jár, mint a Városkép kft. irányítása – tette hozzá Szabóné Csépe Erzsébet.

A testület várhatóan megbízott ügyvezetőt állít a helyi kulturális életet szervező, az önkormányzat tulajdonában álló kft. élére, illetve pályázatot ír ki a vezetői posztra.

Olvasóink írták

 • 13. hank 2012. február 02. 00:22
  „Szerintem teljesen mindegy, hogy ki van a Városkép Kft élén és kik dolgoznak ott.
  Alapvetően egy milliárdos adóssággal küzdő városban 0 Ft-ból programokat szervezni úgy, hogy alig van bevétel... Hát nem igazán lehetséges.

  Le kellene ülni és átgondolni, hogy melyek az értékeink.
  Ha jönnek a turisták, akkor mennyi pénzt hagynak itt.
  Ezután teljesen nyilvánvaló, hogy ha jó programokat akarunk nyárra, akkor mélyen kellene a zsebbe nyúlni. Több tízmillióval.
  Az idelátogatók pedgi ennyit nem hoznak.

  Egyébként meg amit írtam korábban: olyat kell mutatni Csongrádnak, ami máshol nincs. Minden sarkon van borfesztivál, élményfürdő. De nincs minden sarkon 400 méter hosszú homokföveny a Tiszaparton. Nincs minden sarkon borfesztivál több száz éves halászházak között. (Kicsit sajnálom, hogy lebetonozták az utat. Macskakövesen sokkal jobb lett volna.)

  Ebben kellene gondolkodni.”
 • 12. köröstorok 2012. január 23. 21:02
  „Hát, Erzsike, bizony egy életpályán, évtizedeken keresztül sok mindent mondtak az orvosok. Mégis ki kellett tartanunk, helyt kellett állni minden körülményben. Nem sok köszönetet kaptunk érte Csongrádon - eltávozásunk vagy eltávoztatásunk alkalmából. Te szerencsés vagy, vándorolhatsz. Próbálgatsz.
  De azért ugye nem kell sajnálni?”
 • 11. vidékipolgár 2012. január 23. 13:46
  „Kijött volna a veszteségből egy sátor a nagymedencére ?”
 • 10. tromi 2012. január 20. 13:49
  „..állami állás halmozó, mintha nem lenne elég diplomás munkanélküli. Ezeket kellene elzavarni...”
 • 9. keletaru 2012. január 19. 16:03
  „Én sem akarom bántani de akkor tényleg felmerűl a kérdés ? Akkor hogy tanítja ha nem tudja csinálni ? Hasba beszélni könnyű , gyakorlaton már bizonyítani kell !!!! Üdv Kuci”
 • 8. dagadó 2012. január 19. 10:14
  „EL SZÁMOLTATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 7. gavallér 2012. január 19. 09:29
  „Ez a marketing . Egy ilyen "eseményt" ekkora nyilvánossággal nyomatni.
  Nem bántani akarom a fiatal asszonyt , de ez ekkora szám, hogy Csongrádon ki lesz a toroki feszt
  pénz behajtója .?”
 • 6. keletaru 2012. január 18. 17:51
  „Ui. bocs tudjuk a Régi Közmondásokat :-) aki nem tudja Tanítja ........Én ebben a szellemben neveltettem . Nem akarok megsérteni senkit . Akinek "nem" inge nem veszi magára .....Ez az én egyéni véleményem , szállásból vendéglátásból van tapasztalatom .....aktívín használtam az "egész" ország területén , munkám miatt . Nem úgy mint döntéshozóink ......Üdv Kuci”
 • 5. keletaru 2012. január 18. 17:36
  „Szánalmas , ez a VÁROS jelző ! Nem képessek tudomásúl venni a "bent" ülők 20 év alatt FALU szintjére süllyesztették e települést . Mert úgye a település az első foglalkoztató ....nem az üzemek , legalább ma öntsenek már tiszta vizet a pohárba . Idegen itt a forgalom, mert mindig álmokat kergetnek eggyesek "bent" a MI pénzünkön ZÁRT ajtók mögött. FELELŐSSÉGGEL értünk miattunk nekünk . Ha nem mindig azt a három napos csongrádi fesztivált kergetnék , hanem horgász turizmusban gondolkodnának ! Ami családoknak is adhatna megélhetést szállás biztosításával , stb. lehet egyszerűbb lenne . S atöbb kevesebbe kerűlne ! Bevétel is lenne MINDENKINEK. Nem csak a helyi KIS királyoknak !!! Tényleg mikor kezdenek már közösség szellemében gondolkozni bent PÁRT érdeknélkűl ÉRTÜN , NEKÜNK !!!! JÓZAN PARASZT ÉSSZUEL ELŐRE LÁTÓAN . Nem csak a MÁRA gondolva s eggyesek szerepüket túljátszva !!! Üdv Kuci”
 • 4. deka79 2012. január 18. 13:41
  „akkor valamely polgármesteri kötödésű rokon lesz az uj igazgató szép summáért...”
 • 3. Elnyomott.1 2012. január 18. 13:09
  „És persze megint ötvenmillió,már ha ezzel az összeggel megelégednek,hogy ismét a semmit tudják nyújtani.De nincs ezzel baj ,az a lényeg hogy más területek elől elhappolják a pénzt,mert a nemlétező turista az számít a városatyáknak,a csongrádi ember pedig nem,vagy csak osztályozva!”
 • 2. KamuNeni 2012. január 18. 10:46
  „Hat igen. Hiaba probalna egy szemely a varoson fejleszteni es a turizmust, a foglalkoztatast stb javitani, ha masok nem latjak fontosnak es folyamatos morgolodas vagy osszetuzesek mellett kell mukodni.

  Lessz ot mas majd akinek fontos a ez a fajta beosztas az egojanak es atveszi a munkat. Az egy egyszeru munka. Valakit biztos fognak talalni. Mi kel hozza? Kitartas, Marketing kepesseg es psychologia. Semmi mas.”
 • 1. hlajos58 2012. január 18. 10:27
  „Mielőbbi jobbulást, az egészség a legfontosabb!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elvitték az utolsó lakókonténert Csanytelekről

Egy esztendeig tartott a csanyteleki belvízkárok felszámolása. Tovább olvasom