Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Ma még Csongrádon a Magyar Nemzeti Cirkusz

Közép-Európa legnagyobb utazócirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz legújabb műsorával tegnap este meghódította a csongrádi közönséget is. Világszámok sorát mutatta be a hetven tagú társulat 1500 személyes sátorszínházukban.
Közép-Európa legnagyobb utazócirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz legújabb műsorával tegnap este meghódította a csongrádi közönséget is. Világszámok sorát mutatta be a hetven tagú társulat 1500 személyes sátorszínházukban. Richter Flórián, a monte-carlói cirkuszfesztivál nagydíjasa nyolctagú lovasakrobata-csoportja élén vágtatott a porondra – harminc gyönyörű lovat vonultattak fel látványos műsorukban. Az állatszámok közül nem hiányozhatott a púpos teve és a cirkuszlátogatók kedvenc elefántja, a „talajtornász" Szandra sem. Elállt a nézők lélegzete amikor két brazil fiatalember motorversenyt rendezett egy gömb belsejében. Dőltek a nevetéstől a gyerekek, amikor a portugál zenebohó-
cok bemutatták kacsás bűvészmutatványukat. Ugyanilyen vidám pillanatokat varázsoltak a manézsba Európa legnagyobb kutyashow-jának szereplői is – a nyolcvan különféle fajtájú és méretű vendégművész Olaszországból érkezett gazdájával.

A nem mindennapi cirkuszművészeti eseményre 250 belépőt sorsoltunk ki előfizetőink között. Aki a tegnapi csongrádi előadásról lemaradt, ma este 6 órakor még pótolhatja. Aztán holnap továbbutazik a cirkuszváros Szentesre, ahol pénteken és szombaton este 7 órakor, vasárnap pedig délután 3 órakor kezdődik az előadás. Szentesen 350 belépőt sorsoltunk ki előfizetőink között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagydíjas akrobataszám Szentesen és Csongrádon

Csongrádon és Szentesen is bemutatja műsorát a Richter család utazó cirkusza: a közönség kutyarevüt… Tovább olvasom