Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Makk Marci Katus Attilával népszerűsítette a mozgást

Csongrád - A hideg sem szegte kedvét a csongrádiaknak, hogy részt vegyenek a város sport-, és egészségnapján, amelyen kétszázan mozogtak együtt Katus Attilával.
A Makk Marci sportnapra a nagycsaládosokon kívül a városkörnyéki településekről is várták az érdeklődőket. A programok zömmel a Nagyboldogasszony katolikus általános iskola tornatermében zajlottak, de a hóval dacolva szabadtéri rendezvényt is tartottak. Az iskolában egész nap pezsgett az élet. Az ünnepélyes megnyitó után indult a színes programkavalkád.

Makk Marci Katus Attilával népszerűsítette a mozgást - GALÉRIA

Sportnap pályázatból

A „Bölcső" Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete, az újvidéki „Tűzsziget" Tiszamenti Nagycsaládosok Egyesületével közösen nyújtottak be sikeres pályázatot, melyen több mint ötmillió forintot nyertek. A pénzből szombaton hideg, de napsütéses napon, hagyományteremtő céllal rendezték meg Csongrádon a Makk Marci Nemzetközi Egészség- és Sportnapot - mondta el Szabóné Juhász Tímea Tünde, a csongrádi egyesület elnöke.

 
A nap fő mottója az egészséges életmód és a helyes táplálkozás fontosságának kihangsúlyozása volt. Komlósi Orsolya zumba bemutatójával indult a sportprogramok sora, melyet a Csongrádi Fitness SE versenyzőinek produkciója követett. Közel kétszázan vetek részt aktívan Katus Attila hatszoros világ-, kétszeres Európa-bajnok aerobik versenyző  és életmód szakértő óráján. Levezetésképpen pedig életmód tanácsokkal látta el sporttársait az ismert sportember. - Örömmel tettem eleget a csongrádi felkérésnek. Legjobban az ilyen emberközeli, személyes találkozókat szeretem, mert ezek sokkal többet adnak a jelenlevőnek. Ilyen családi rendezvényeken a szülők együtt sportolhatnak a gyermekeikkel, ezzel ők maguk is pozitív példaképet állítanak csemetéik elé - emelte ki Katus Attila.

Makk Marci Katus Attilával népszerűsítette a mozgást - GALÉRIA

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

 
Délután az egyre népszerűbb Nippon Zengo-val lehetett ismerkedni a tornateremben. A szabadtéri programok sem maradtak el: előbb rendőrkutyás bemutatót láthattak a kíváncsiak a Csongrádi Rendőrkapitányság jóvoltából, majd a Kossuth téren egy szimulált diszkó balesetet is megfigyelhettek az érdeklődők. A nap második jeles eseménye Sinka „Popey" Zsolt erőművész Guinness-rekordkísérlete volt, melyet sikeresen végrehajtott. A programot a Fivérek zenekar fergeteges koncertje zárta.

Olvasóink írták

  • 1. keletaru 2013. március 18. 19:07
    „Anyukák-nak is jár valami ?! Üdv Lévai Attila”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lassíthatja a Tisza a csongrádi partfalépítést

A jövő hét közepén 5, vagy az esőtől függően akár 6 méter körül tetőzik a Tisza Csongrádnál – tájékoztatott az Ativizig. Tovább olvasom