Délmagyar logó

2017. 09. 27. szerda - Adalbert 14°C | 22°C Még több cikk.

Még húszmillió az ifjúsági házra

Csongrád - Húszmillió forinttal egészíti ki a csongrádi önkormányzat az ifjúsági ház fölújítására szánt 76 milliót – döntött tegnapi rendkívüli ülésén a város képviselő-testülete.
Húszmillió forinttal egészíti ki a csongrádi önkormányzat az ifjúsági ház fölújítására szánt 76 milliót – döntött tegnapi rendkívüli ülésén a város képviselő-testülete. Azért kellett soron kívül határozni, mert minél hamarabb el kell indítani a beruházást, különben elvész az épület modernizációjára nyert pályázati támogatás. Az eredeti összegről már az év elején látszott, hogy kevés lesz, mert módosítani kellett a terveken.

Tegnap egyórás vita után született meg a döntés, de úgy, hogy a pénzügyi bizottság nem támogatta az előterjesztést. Többen is úgy vélték, nincs igény a városban egy ilyen megújult intézményre, Tarr Ágnes pedig arra hívta föl a figyelmet, hogy ennél jó néhány sürgősebb feladat is vár megoldásra.

Felmerült, hogy a leendő üzemeltető ennyi késés után nem lép-e vissza. Bedő Tamás polgármester szerint biztos nem: hiszen épp ez a cég kérte azokat a tervmódosításokat, amelyek miatt idáig húzódott a beruházás előkészítése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A csongrádi ifjúsági házra még legalább 14 millió Ft kell

Csongrád - Lemondhat az ifjúsági ház felújításáról a csongrádi önkormányzat, ha mai rendkívüli… Tovább olvasom