Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Megkérdeztük az olvasót: járt-e már gyógyfürdőben?

Csongrád - Ezúttal arról faggattuk csongrádi olvasóinkat, hogy jártak-e már gyógyfürdöben?
Kiss Gábor
nyugdíjas lakatos:
– Természetesen jártam, nagyon szeretem a gyógyfürdőket. Igaz, kissé költséges, így nem is szoktunk egy napnál többet maradni, de időnként felkeresünk egy-egy népszerű helyet. Utoljára Hajdúszoboszlón jártunk. Olyan gyógyvizet keresünk, amely jót tesz bizonyos panaszainkra.

Cseh László
operátor:
– A fürdőket, a strandokat nagyon szeretjük, de gyógyfürdőbe nem járunk. Talán az életkorunk miatt van, de eddig még föl sem merült, hogy gyógyászati céllal keressünk fel egy fürdőhelyet. A kislányaim miatt elsősorban a nyüzsgőbb, a gyerekeknek megfelelő helyeket részesítjük előnyben.

Kókai Istvánné
nyugdíjas:
– Igen, rendszeresen járunk gyógyfürdőbe a férjemmel. Amíg dolgoztunk, akkor is beleszorítottuk az időnkbe, manapság pedig minden tavasszal és ősszel elutazunk pár napra valahova. Kikapcsolódunk, pihenünk egy kicsit, és az egészségünknek is nagyon jót tesz egy-egy ilyen gyógyvizes kúra.

Kiss István,
a Tiszapart SE elnöke:
– Nagyon szeretem a gyógyfürdőket, gyakran ellátogatok például Mórahalomra vagy Cserkeszőlőre kikapcsolódni, felüdülni. Örülnék, ha Csongrádon is lenne egy hasonló, a város igényét kielégítő létesítmény, hiszen ez idegenforgalmi és egészségmegőrzési szempontból is hasznos volna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Járási hivatalról, iskolákról döntenek

A város önkormányzata napokon belül megállapodás köt a Csongrád Megyei Kormányhivatallal a Csongrádi Járási Hivatal kialakításáról. Tovább olvasom