Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Megújult Csongrád honlapja

Csongrád - A közelmúltban teljesen megújult a város honlapja. A régi weblap nehezen volt frissíthető, és nem felelt meg az egyre változó felhasználói igényeknek.
A városvezetés részéről is határozott igény merült fel egy új megjelenésű, színes, tartalmas oldal iránt. Az új weblapon (címe továbbra is www.csongrad.hu) rendszeresen megtalálhatók a Csongrádot érintő aktuális hírek, események és felhívások, mint ahogyan az önkormányzati hírek és tájékoztatók is. A weblap folyamatos tesztelés alatt áll, és a visszajelzések alapján nyeri el végleges formáját.

Olvasóink írták

 • 19. deka79 2011. június 01. 16:15
  „Medve Alfonz! köszönöm hogy kiállt mellettem.amiket leirt abban teljesen egyetértek önnel!!de sajnos sok ember csak a jot akarja látni...nem a kész tényeket..”
 • 18. Medvealfi 2011. június 01. 11:04
  „Üdv. Mindenkinek!
  Deka ellentábora!:
  A balesetek képesen, vagy képtelenül akár, csupán azért érdemelhetnének néhány sort, hogy "a más kárán tanuljunk belőle".
  Pl.: a Posta környékén: 5 zebrán keresztül mehetsz 50-el, zebrán állva tudsz csupán kanyarodni a kereszteződésben a szűk egysávosnál keskenyebbre parkolt utcákban.....tényleg semmi veszélyforrás....szerintem azért tanulságos lehetne....de általánosan a lapról:
  Előremozdítónak a naprakész, sok érdeklődő figyelmét vonzó adatokat érzem, esetleg akár olyan módon is, hogy lehessen kérdéseket intézni a szerkesztőkhöz.
  Üdvözlettel: Medve Alfonz”
 • 17. Balotelli 2011. június 01. 08:20
  „Nos,akkor hol lehet elérni az oldal szerkesztőjét?
  Normáliséknál ez fel van tüntetve,ha esetlegesen lenne észrevételünk vagy további információnk bizonyos témákban.Mert ennek az oldalnak elvileg rólunk,városunkról kell szólnia.”
 • 16. deka79 2011. május 31. 22:02
  „13. violin 2011.05.31. 21:43

  Maga deka 79 noormális???????? Még képeket is nézegetne róla nemde?

  Nos kedves violin!! Normális vagyok! És ön?? másik. nem nézegetnék képet rolla.De viszont emlitést érdemelne nem?? de lehet maga is abban a világban él ahol csak a jo dolgok történnek.. szoval nem értem miért a felháborodás hogy nem esik itt rolla szo..holott 2 rendörauto és mentö is volt ott.. ja de ez rossz hir,ezt ne is közöljék..igaza van....pf......”
 • 15. violin 2011. május 31. 21:46
  „A honlap olyan amilyen, én sem vagyok tőle elájulva, bár szerintem jobb,mint volt.
  Egy önkormányzati dolgozó készíti, tehát nem súlyos milliókból újult meg túlszámlázva!”
 • 14. SBetti 2011. május 31. 21:44
  „Az előttem néhánnyal hozzászóló (Gábor) felhívta a figyelmemet a megújult honlap fotóira.
  A Körös - Toroknál bejövő magas vízállásnál készült, partján iszapos, dagonyázásra alkalmas sártengerrel inkább én
  sem reklámoznám a mi szép nyaralóhelyünket... "Sírni" szoktam azon a nyáron, amikor így néz ki a part a Körösnél... Amennyiben vendégcsalogató képeket tennének fel, még talán néhány kóbor turista is ellátogathat hozzánk a honlap alapján... A képeken hatalmas homokfövenyt, sok napozót, strandolót, homokvár csöpögtető gyerekeket stb. kellene illusztrációként mutatni, nem egy ilyen térdig beleragadós mocsarat. Tudom, hogy a Tisza ilyen is tud lenni, de talán mégsem egyből a kevésbé szép arcát kellene bemutatnunk...”
 • 13. violin 2011. május 31. 21:43
  „deka79 2011.05.31. 13:51
  ... de pl. a buszpályaudvarnál történt baleset sehol sincs....

  Maga deka 79 noormális???????? Még képeket is nézegetne róla nemde?”
 • 12. deszka 2011. május 31. 19:11
  „Ez a honlap hűen tükrözi a város valós helyzetét.”
 • 11. deka79 2011. május 31. 19:08
  „10. Swain 2011.05.31. 16:37

  erre annyit számláznak amennyit nem szégyellnek.. (persze ha volt rolla számla)erröl ennyit..... és nagyon gyenge az oldal..jo volna fejleszteni kicsit... de ide ugyse jön a qtya sem sajnos.... de ne legyen igazam!!!

  de az hogy mi volt pl a gyereknapon arol nem sok minden volt irva..... ezzel én lezárom nem vitázok rolla senkivel..csak majd elolvasom ki mit ir.... :D:D”
 • 10. Swain 2011. május 31. 16:37
  „3. csongradi8 2011.05.31. 08:17

  A gyereknapi programok 23-án kerültek fel, a gyógyszertáras cucc meg 27. Azaz 4 napig a gyereknap volt a fő hír, legalábbis én úgy láttam, de a gy.nap ezen túl is címlapon volt.
  Tény: a honlap ezer sebből vérzik, de legalább olyanba ne köss bele, ami működik.

  8. deka79 2011.05.31. 13:51

  "emberek!! hát ez csongrád.. remélem ez is belekerült nekünk jopár millio forintba...erre van pénz"

  :D:D:D honlapkészítés milliókért :D:D:D”
 • 9. faQtya 2011. május 31. 16:31
  „... már közösségi oldalakon is feldobták a témát, hogy megújul(t) az oldal. Akkor is elég sok kritika érte azügyben, hogy magyaron kívül más nyelv nincs az oldalon. Ez (is) jót tesz az "idegenforgalmunknak".”
 • 8. deka79 2011. május 31. 13:51
  „emberek!! hát ez csongrád.. remélem ez is belekerült nekünk jopár millio forintba...erre van pénz... és érdekes már vannak is friss hirek... de pl. a buszpályaudvarnál történt baleset sehol sincs.... gyermeknapi dolgok? mik voltak hol?? meg egyebek...”
 • 7. Gabor715 2011. május 31. 11:21
  „A belépő oldal szerintem teljesen felesleges. De ha már van, akkor a betűtípus miért nem passzol a weblap többi eleméhez? A "Csongrád város honlapja" miért van dőlt betűvel írva. Szerintem így ronda Kaphatott volna valami hátteret.

  A címlap összefüggéstelen, összefolynak a hírek, ezek sem egységesek, illetve nincsenek kategorizálva.

  A "Megközelíthetőség" menüpontot a wikipédiáról másolták ki, amivel nem lenne gond, ha forrásként meglenne jelölve, illetve egy google maps is elférne a fennmaradó üres részben.

  A képek nagyrészt jók, csak nem lehet külön kinagyítani, ami sok helyen nem ártana. A jobb oldali sávban a "Képek találomra" úgy lenne az igazi, ha ott pár másodpercenként cserélődnének a képek és kattintással lehetne nagyítani, vagy egy galériához vezetne. A "Szabadidő" menüpont alatt a Körös-torokról nem hiszem, hogy olyan képeket kellett volna betenni, ami nem nyáron készült és magas vízálláskor. Nem csak beszélni kéne a homokpartról, hanem meg is kéne mutatni. A az összes képnél ami a bejegyzésekbe van ágyazva, képaláírás kellene, hogy például egy Budapesti tudja, hogy na ez az Elléspart.

  A dizájn pedig 0. Semmi köze Csongrádhoz. Az előző honlap sem volt túl jó, de legalább jól nézett ki. A kettőt kellene kombinálni.

  Ha egy turista ellátogat erre az oldalra, szerintem nem sok kedvcsinálót talál, hogy eljöjjön ide. Meg kell nézni Cserkeszőlő honlapját.

  Itt van pár példa az országból:
  http://www.debrecen.hu/
  http://szegvar.hu/
  http://www.cserkeszolo.hu/
  http://www.veszprem.hu/”
 • 6. Asti 2011. május 31. 09:04
  „Lehet, hogy van közvetetten (elméletileg) idegenforgalmi hozadéka az új weblapnak, de talán nagyobb lenne, ha angol és német nyelven is elérhető lenne. Egy magára valamit is adó város nem engedheti magának azt, hogy csak magyar nyelven érhető el a fontos információkat is közlő weblap.”
 • 5. Balotelli 2011. május 31. 08:53
  „Nem találtam sehol az impresszumot, hogy ki is az aki megalkotta illetve kezeli a város honlapját, és hogyan lehet vele felvenni a kapcsolatot? Lenne egy pár észrevételem, kiegészítésem......”
 • 4. lapszemle 2011. május 31. 08:41
  „Elöregedett Városunkban sajnos sok a beteg ember, fiatal hozzátartozójának,gondviselőjének fontos információ,hogy szükség esetén pld.éjjel hol is tudja kiváltani az esetleges életmentő gyógyszert.”
 • 3. csongradi8 2011. május 31. 08:17
  „Gratulálok hozzá egy drupal alapú smink!
  A lényeg hogy pl gyermeknapon a legelső hír az hogy a gyógyszertárak nyitva tartása hogyan változik.
  Hurrá :(”
 • 2. lapszemle 2011. május 31. 07:45
  „Feltételezhető, hogy nem csak ez az esemény történt a Városban, de a mai információ dömping időszakában nem mindegy, hogy egy közösség, egy önkormányzat milyen küllemmel és tartalommal jelenik meg a világhálón, ez részben a lakosság közügyekkel kapcsolatos információját hatékonyabban biztosítja, sőt még közvetetten idegenforgalmi hozadéka is van.”
 • 1. deka79 2011. május 30. 21:23
  „grat hozzá.. ez volt a legnagyobb hir az elmult 1 hétben.. ez a legfontosabb csongrádon.. elismerésem ..ez ám a tudomány.. pedig történt itt a városban 1-2 dolog.. de az le van tojva.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több ezer tonna szemét a TeSzedd! akción

Országszerte 1500 helyszínen több mint 160 ezer ember több ezer tonna szemetet szedett össze szombaton a TeSzedd! elnevezésű kezdeményezés keretében. Tovább olvasom