Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Megvennék a Szeviép-telepet

Csongrád - A város képviselő-testülete rendkívüli ülésén megvitatta a Szeviép Zrt. felszámolója által meghirdetett ajánlati felhívást.
A felszámolóbiztos pályázatot írt ki a Szeviép Zrt. csongrádi telephelyének értékesítésére, és kérte az önkormányzatot, hogy nyilatkozzon a már korábban a földhivatalnál bejegyzett elővásárlási jogának fenntartásáról. A testület zárt ülésen kinyilvánította elővásárlási szándékát.

Olvasóink írták

  • 3. Elnyomott.1 2012. január 13. 22:03
    „Lehet hogy egy, vagy netán több projekt van kilátásba amihez helyben szükség lesz egy ilyen beállítottságú üzemre? De azt hiszem inkább keletárunak van igaza,ezek a zárt ülések azért zártak mert személyre, személyekre szabottak.Én csak azt nem értem hogy a csongrádiak mikor látják be hogy ezt a gerinctelen társaságot a világ végéig kell zavarni.Ez a képviselő-testület szívja a vérünket másodig évtizede,és mi élvezzük hát ez kell a csongrádi magyarnak.Mi adtuk az eszközt a kezükbe több alkalommal, most már szopogassuk el a nyalókánkat békés lelkiismerettel ,hiszen jól választottunk.”
  • 2. keletaru 2012. január 13. 20:20
    „Ezek a zárt ülések mindig olyan alamuszi FUNG szagúak ! Emlékezzünk kistiszára vissza ! Értünk , miattunk , nekünk csakis ! Majd mi földi halandók fizetjük a külömbségeket , mit szavaztak DRÁGA képviselőink , nekünk . értünk , FELLELŐSSÉGEL !! Üdv Kuci”
  • 1. Balotelli 2012. január 13. 07:48
    „Ejha, de megerősödtünk....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes tanácsadás vállalkozóknak Csongrádon

Az idei új pályázatokról és új konstrukciókról ad ingyenes tanácsadást a vállalkozóknak Bakos Tamás Csongrádon. Tovább olvasom