Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Mezőgazdasági munkacsoport

Csongrád - Mezőgazdasági munkacsoportot alakított a képviselőtestület. Elnöke az ötletgazda Máté Attila képviselő, tagjai Murányi László képviselő, Pölös István a pénzügyi, jogi, gazdasági és fejlesztési bizottság tagja.
A grémium célja az agrármunkahelyek létrehozásának elősegítése, a helyi mezőgazdasági vállalkozók és fiatal gazdák segítése, és a helyi őstermelők érdekvédelme.

Olvasóink írták

 • 4. lforgo 2011. július 10. 21:38
  „Hát én azért kivárnám a végét, végre fiatal újult erővel kezdik, ráadásul Máté Attilára a körzetében is mindig lehet számítani, szerintem itt is igyekezni fog.”
 • 3. kékfrankos 2011. június 30. 06:56
  „ez jó! és kikkel szemben kell védeni a helyi őstermelők érdekét?”
 • 2. tromi 2011. június 30. 06:52
  „Ilyenünk elvileg volt eddig is..., de most újabb lapátra támaszkodók kaptak lehetőséget, hogy dirigáljanak annak az egynek aki dolgozik. Ez a magyar munkamegosztás...”
 • 1. deka79 2011. június 29. 22:14
  „de kellett.. pf..semmi haszna nem lesz neki....a céljaik a legjobbak.. biztos nem hozzájuk fognak rohanni a kérdésekkel... mert lehet nem is tudnának rá válaszolni... na de ilyenünk is van már...hurrá”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád jó tanácsot kér

A helyi idegenforgalom, különös tekintettel a Körös-torok fejlesztését tervezi Csongrád, és szakértővel szövetkezik. Tovább olvasom