Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Négy évszak rajzai a Széchenyiben

Csongrád - A képzőművészet és a kertápolás találkozásából született kiállítás óvodások és iskolások munkáiból a Gróf Széchenyi István Általános Iskolában.
A Múzsa Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és a Széchenyi már 2000 óta működik együtt és segítik egymás munkáját, így nem meglepő, hogy közösen hirdetettek meg pályázatot a városi és Csongrád környéki óvodáknak, iskoláknak. A pályázat iránti hatalmas érdeklődést mutatja, hogy 343 pályamű érkezett a szorgos kezű apró művészektől.

A kiállítás megnyitóján az iskolások műsora után Csüllögné Balogh Judit üdvözölte a vendégeket, akik zsúfolásig megtöltötték az iskola galériáját. Az intézményvezető egy volt széchenyis diák, Török Mária, a Múzsa igazgatónőjének levelével köszöntötte az érdeklődőket, majd Bartókné Vincze Zsuzsanna nyitotta meg a kiállítást. „Ez a kiállítás a válasz arra, hogy lesz-e jövője a Széchenyinek." – hangsúlyozta beszédében képviselőnő, aki kiemelte az iskola értékeit, a csak itt megtalálható iskolamúzeumot, galériát és a tankertet, ami a mai világban nagyon jó példa, mert az életre, a kétkezi munka tiszteletére nevel.

343 pályamű érkezett a szorgos kezű apró művészektől.
343 pályamű érkezett a szorgos kezű apró művészektől.

A „Négy évszak a kertben" című képzőművészeti kiállítás február 29-ig tekinthető meg a Széchenyi iskolagalériájában.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beiskolázási fórum Csongrádon

Csütörtök délután 5 órakor tartják a régi galériában (Kossuth tér 7.) a Csongrád városi beiskolázási tájékoztatót. Tovább olvasom