Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Negyedmilliárd 14 utcára Csongrádon

Csongrád - Negyedmilliárdos útfelújítási program kezdődött Csongrádon. A város uniós és hazai forrásokat egyaránt nyert a 14 utca felújítására, önerőből csupán a költségek ötödét kell fedeznie az önkormányzatnak.
A Szentesi út, valamint a Kereszt, a Dob, a Jegenye, az Arany János utca és a Fő utca egy szakaszának felújítását a Szeviép Zrt. végzi. A Mol-benzinkút mellett futó összekötő úton is dolgoznak már a munkások – ahogy az képünkön is látható. A Bökényben a Gyöngyvirág, a Muskátli és az Öregvár utca egy részének burkolatcseréje szerepel a programban. Szintén új aszfaltréteget kap a Bihari, a Vadnai és a Fövenyi utca, illetve a Hunyadi tér és a bokrosi Árpád vezér út. A program 2009 májusára zárul, addigra kell végezniük az útépítőknek.

Olvasóink írták

 • 4. Sziti 2009. március 29. 14:03
  „A kezdő oldalon van kép.”
 • 3. hank 2009. március 29. 11:59
  „"A Mol-benzinkút mellett futó összekötő úton is dolgoznak már a munkások - ahogy az képünkön is látható."

  Ti láttok itt képet per pillanat? Mert én még a nyomát sem...”
 • 2. keletaru 2009. március 29. 10:17
  „szemlelodo ! Ezt mi tudjuk ,azt is a nyert "fejlesztések "állag megóvásra fordítják . Az meg szerintem nem "fejlesztés" ! De amíg felelőségnélkül lehet költeni egy település pénzét , addig mit várunk!? Drága képviselőinktől ?! Rá üljenek egytökre ,várják mikor ugrik ki a csikó belőle?! Látuk mind mennyiról mondtakle illetményükről a település javára "megélhetési" képviselőink ! Üdv Kuci”
 • 1. szemlelodo 2009. március 28. 17:23
  „A pályázati rendszer lehetővé teszi a fejlődést biztositó beruházásokat,de egyuttal a túlvállalások eredményeként az önerő biztositása egyenesen a csőd szélére sodorja az önkormányzatokat,mivel általában ezek fedezetét a pénzintézetektől felvett hitelekből fedezik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két gyermeket találtak egy koporsóban Felgyőnél

Csongrád - Két avar kori sírt tártak fel a szakemberek Felgyő-Űrmös tanyánál. Az egyikben közös koporsóban két gyermek feküdt, összefont karokkal. Tovább olvasom