Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Csongrád hírek > Nótaműsor, tűzijáték Tömörkényben

Nótaműsor, tűzijáték Tömörkényben

Tömörkény - Több százan szórakoztak a szombati tömörkényi falunapon, ahová a szomszédos községekből is nagy számban érkeztek érdeklődők.

Králik Emese - Délvilág napilap - 2012.09.16. 12:40
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
– Hosszú évek óta hagyomány nálunk a falunap megrendezése. Három éve mindössze annyi változás történt, hogy a szélsőségesen forró nyár helyett őszre tettük át a programot – mondta Bánfi Sándor polgármester. Tömörkényen szombaton gyűlt össze a falu apraja és nagyja, hogy egy felhőtlen napot töltsenek együtt. A szervezésnél a fő szempont az volt, hogy a község lakosai az ízlésükhöz legközelebb álló programokon múlathassák az időt, így nagy figyelmet szenteltek a szervezők annak, hogy a helyi alkotók és fellépők is helyet kaphassanak a bemutatkozók sorában. A kínálatot minden évben valami újdonsággal is kiegészítik, idén a rendőrségi kutyás, a karate és a zumba bemutató számított nóvumnak. Utóbbiban a közönség is lelkesen vett részt.

Nótaműsor, tűzijáték Tömörkényben. Fotó: Králik Emese (galéria)

– Százak jöttek el, még a szomszédos községekből is. Az érdeklődők számát jól jellemzi, hogy vacsorajegyből közel ötszázat vásároltak a vendégek. A jó hangulat, a népszerű mulatós zene, a szemet gyönyörködtető tűzijáték és azok a programok, amelyekben a falubelieket látják viszont – ez a záloga a sikeres tömörkényi falunapnak – foglalta össze a polgármester. A községben ezen a hétvégén búcsúba várják az érdeklődőket.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. fedora 2012.09.21. 11:00

Felejthető:))Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...