Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Nyakon akarta szúrni a 74 éves férfit

Csongrád - Emberölés bűntett kísérlete miatt vett őrizetbe a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egy 52 éves csongrádi férfit.
Az 52 esztendős gyanúsított vasárnap délután becsengetett a csongrádi Nagymező utca egyik házába, majd késsel támadt a kaput nyitó 74 éves férfira. Nyakon akarta döfni, azonban az idős férfi kitért a szúrás elől, így  csak felületi sérülést szenvedett. Verekedni kezdtek, a bácsinak eltört a keze. Őt a mentők kórházba vitték.

Az elfogott férfi ittas volt, emiatt vasárnap nem tudta őt gyanúsítottként kihallgatni a rendőrség.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a férfit őrizetbe vette és emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását -tájékoztatta a delmagyar.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. tzmod 2011. március 26. 07:35
  „A sors iróniája a nem olyan régi antirasszizmus világnapja alkalmából rendezett felvonulás, és még ki is emelték a megfélemlített kisebbséget(cigányságot) lásd Gyöngyöspata.
  Hát aki azt szervezte, az direkt hazudott vagy egyszerűen nem megfelelő erre a munkára és elmebeteg volt.
  Ezek a renitensek miatt megint az a kevés normális cigány család jár rosszul.
  Az önvédelem jogát nem vehetik el a magyaroktól, ha ilyen támadás van! És még ők az elesettek és rászorulók, rángatózik a gyomrom az egésztől, mert gyűlölöm az igazságtalanságot.

  ELÉG EBBŐL AZ IGAZSÁGTALAN ÉS HAZUG VILÁGBÓL, AKIK EZEKET AZ ÁLLATOKAT VÉDIK AZOKAT KELLENE EGY HASONLÓ UTCÁBA KÖLTÖZTETNI.

  A másik része az iróniának, hogy Csongrádon ezt a családot akarják kiköltöztetni a szociális bérlakásból mivel, nem hajlandóak fizetni a havi bérletet, ahelyett, hogy meghúznák magukat a gázolás utáni lincselésük után, most ez a késeléses eset.

  Hogy ki a rasszista, gondolkozzunk el rajta.”
 • 26. Turulka 2011. március 24. 21:50
  „http://www.youtube.com/watch?v=Rv6U5PDPSg4&feature=player_embedded#at=171”
 • 25. azénéletem 2011. március 23. 07:29
  „12. magor63 2011.03.21. 21:53
  Igen, régen a rendőrnek volt respektje, joga ahhoz, hogy rendet csináljon, megvédje a védelemre szorulót.
  Azért is volt respektje, mert volt tartása. Sokszor van alkalmam az ablakból látni az igazoltató rendőröket.
  Nő, férfi kétrét görnyedve, keze zsebbe, már amelyikkel nem a cigarettát fogja. Úgy szeretnék odaszólni, hogy az egyenruhában viselkedni illene. Lehet, ez nem befolyásolja a munkája minőségét, de rossz látni!”
 • 24. dodó 2011. március 22. 21:13
  „Emlékeztek még a februári fogkiveréses lincselési kísérletre? Lehet, hogy csak véletlen, de még vádat se emeltek az akkori családféltő segélyesek ellen.
  No, hát ennek a fogkiverő szegény önérzetében sértett(volt) gyanúsítottnak az édesapja (persze ez nem biztos, de az anyakönyv szerint az) a mostani szurkáló. Valószínűleg őt is megsértették önérzetében.”
 • 23. Turulka 2011. március 22. 16:30
  „Demonstráció!!!
  Csongrádon a Polgármesteri Hivatal előtt, 2011. március 25-én 17 órai kezdettel a csongrádi Jobbik szervezésében tüntetést tart a Nagymező utcában kialakult helyzet miatt. Beszédet mond: Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetője, Volner János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezető-helyettese és Tóth Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Csongrád megyei elnöke.
  Szebb Jövőt!”
 • 22. Dóc-Bodorszék 2011. március 22. 14:40
  „Sajnos Csongrád megyében is egyre jobban terjed a pestis. Csendőrség kell, mikor érti már meg a fidesz?”
 • 21. hazafi74 2011. március 22. 13:00
  „Miért törölték a hozzászólásom?
  Semmi sértő nem volt benne cenzorok!”
 • 20. csucsu2 2011. március 22. 11:36
  „16. KamuNeni 2011.03.22. 08:26
  Még a rokonságát, szomszédját is letartoztatnák azonnal annak, aki megmozdulna.”
 • 19. őrgróf 2011. március 22. 09:54
  „MUNKATÁBOROK!!!!!! És nem badebilding-termes, szinestévés, nőt is felhozhatok-ugy-e börtönnek csúfolt paragrafus-kiképzők...”
 • 18. tromi 2011. március 22. 08:50
  „KamuNéni a legutolsó ilyen alkalommal, amikor a lakosok próbáltak fellépni ellenük, akkor épp egy hadsereget küldtek a védelmükre. (ez már gondolom nem lesz így moderálva)”
 • 17. azénéletem 2011. március 22. 08:30
  „A hosszú börtönt is mi finanszírozzuk. Annyi az előnye, és az nem kevés, hogy addig sem tud ártani senkinek.
  Nem tudom mit lehetne tenni, elősorban a vajdájukat kellene meggyőzni, hogy hasson rájuk. Az nem megy sokáig, hogy élősködnek, meg még félni is kell tőlük.”
 • 16. KamuNeni 2011. március 22. 08:26
  „Miert nem a lakosok csinalnak valamit hogy elmenjenek? Senki se latott hallott semmit es kesz. Vege. Ugy is itt az ideje a vigilanitzmusnak. Tul sok van mar ezekbol a bunozokbol.”
 • 15. henrik 2011. március 22. 08:01
  „Néger Sanyinak nevezik az elkövetőt nem az első esete már ez a cselekedet hosszú hosszú börtönt neki !!!!!!!!!”
 • 14. tromi 2011. március 22. 07:23
  „Úgy gondolom, hogy a jobbikos felvonulásokra nem csak Hajdúhadházon, de Csongrádon is egyre nagyobb igény jelentkezik. DE sajnos arra van pénze a rendőrségnek, hogy a jobbikos felvonulás miatt egész hadtestet küldjön <moderálva> mikor februárban követett el egy hasonló büncselekményt. Az iskolában fenyegetik a szülőket, a gyerekeket, a tanárokat. A rendőrök a múltkor azt mondták keresik, nem találják, hát a bicikli úton sétál át a kocsmába...pedig nem is kerestem!!! Azt az utcát közlekedésre egyáltalán nem lehet használni ott az úttesten lófrálnak a gyerekek, kutyák macskák, de arrébbállni egy sem hajlandó. Kíváncsi vagyok a kisebbségi képviselőjük vajon mit szól ehhez..., mert ha bűncselekmény van a városban, amin tetten érik őket akkor rögtön ott terem... Egyenlő jogokat, egyenlő kötelességet, és a törvényszegőknek szigorúbb büntetést!”
 • 13. Hidegen 2011. március 22. 01:10
  „Borzasztó! Három utcányira lakom onnan, de "kiver a víz" mostanában. Elképesztő tényleg hová fajulnak már itt is a dolgok. Anno a hatvanas-hetvenes években rengeteg cigánnyal jártam egy iskolába (Síp iskola). Nem volt könnyű együtt élni velük, de furcsa módon negyven év elteltével ha összefutok velük az utcán, ma is köszön mind. (A "magyar" iskolatársaimról ez nem mindig mondhstó el.) Ehhez képest ez a "városszéli" cigányság tényleg kezd ijeszsztővé válni. Nem gondoltam volna soha hogy itt Csongrádon is félni kell majd tőlük valaha. Maguknak kellene rendet tenni maguk körül, mert így tényleg mind egy kalap alá lesznek (vannak) véve, és ez nekik is rossz.”
 • 12. magor63 2011. március 21. 21:53
  „Nehéz megszólalni és pláne objektívnek maradni a városunkban történt bűncselekmények után.
  Kérdezem P(S)intér Satya bácsitól HOL van a 2 hét alatt rendet teszünk állapot? A tesze-toszává és impotenssé
  tett rendőrség(vicc) , nem képes a feladatát ellátni akárhány új kadétot is avatnak! Régen elég volt egy Kőrösi
  vagy Égető és vinnyogott az emberiség "salakja". Lementek a putriba és rendet csináltak a gumi-kolbásszal.
  Sajnos kezdenek eszkalálódni a cigány-magyar feszültségek. Amíg hímes tojásként bánnak a bűnözőkkel sőt szaporodásra biztatják őket , a magyaroktól pedig elveszik az önvédelem lehetőségét(fegyver tartás, mint Szlovákiában) addig nem sok jóra számíthatunk. Javaslom, hogy Nagypál úr költözzön hozzájuk vagy a szomszé-
  dukba , hogy saját bőrén érezze az általa dédelgetett "kultúra" áldásait. A dúvadat írtani kell!!! Ha nem ezt
  tesszük , meg fogjuk keservesen bánni, de akkor már túl sok lesz az ártatlan áldozat is. Talán erre gyúrnak egyes
  körök, hogy kirobbanjon már végre egy jó kis etnikai háborúság a magyarok és a cigók között.
  Nem vagyok jós, de abban biztos vagyok , hogy a Fidesznek ez a probléma nagyon a körmére fog égni, és ha nem
  rendezi akkor ez lesz a politikai "selyemzsinórja".”
 • 11. földbirtokos 2011. március 21. 20:03
  „Ismerve, hatalmas retorikai szókincsét disznós N.Sanyi bácsinak, látom magam előtt magas szintű vitáját.
  Azon csodálkozom, hogy most hol a büdös francban van az LMP,Mszp, ombudsman gyülekezet - ja a magyar nem kell védeni - dögöljön meg!!!

  Szebb Jövöt!

  Hamarosan igazságot kell szolgáltatni!!”
 • 10. oreg47 2011. március 21. 19:26
  „Nem baj! Kállai Ernő - még onbuci úr! - értük áll ki és pofátlanságnak nevezei, hogy nem lesz kisebbségi onbuci, főállásban, max. helyettesként!
  Én meg Kállai urat és bandáját tartom nem csak pofátlannak, hanem egyenesen gyilkosnak! Ugyanis egyetlen kisebbség sem tiltakozik, mert nincs is bajuk kishazánkban, kizárólag a cigányok, akikkel meg csak a baj van kishazánkban! Tisztelettel egy-két általam is ismert kivételnek, amely cigányokért még a kezem is tűzbe tenném! A baj csak az, hogy ez alig 1-2 %-uk! Ja és keményen dolgoznak és beilleszkednek! Nem hivatkoznak arra, hogy nekik ez-az a hozott kultúrájuk! Hozott ám az anyád!”
 • 9. macusnéni 2011. március 21. 18:55
  „Merem remélni,hogy pár évre bevarják és megszabaditják a szomszédoktól.Nyugodt lesz a környék.A nagykutyák mellé kellene ilyen családot beköltöztetni,hátha megváltozik a vélemény róluk.”
 • 8. costa 2011. március 21. 18:16
  „Tisztelt Turuika

  Annyit ha lehet osszon meg még velünk ,hogy miröl tudott a tisztelt képviselö úr vitázni a Jobbik elnökével egy ilyen helyzetben?

  Lehet velem van a baj de én elképzelni sem tudom mi lehet ilyenkor fontosabb mint a rend helyre állitása és az áldozat segitése.”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha út nem épülhet, piac se kell Csanyteleken

Évek óta hiába szeretne három hosszú utcában szilárd utat építeni a csanyteleki önkormányzat, nincs rá lehetősége. Tovább olvasom