Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Nyilvános helyeken végzett önkielégítést a beteg férfi

Csongrád - Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés elkövetése miatt emelt vádat a Csongrádi Járási Ügyészség a bíróság előtt azzal a csongrádi férfival szemben, aki tavaly májustól júliusig hetente legalább háromszor a Csongrádi Széchenyi úton, amikor mások is látták, önkielégítést végzett – tájékoztatott Szanka Ferenc ügyészségi szóvivő.
A vádirat szerint a férfi egyszer a csongrádi fürdőből gyermekkorúakat követett, előttük önkielégítést végzett az utcán, illetve egy kést is elővett, hogy azzal magához kényszerítse őket. A vádlott a fürdőben, a körmedencében fürdőzők előtt a víz alatt is végzett önkielégítést. A paranoid skizofréniában szenvedő vádlottnál bizarr fantáziák és ábrándok, azokhoz nemritkán társuló szexuális zavarok fordulnak elő, és szexuális devianciája is emelkedett. – Ezen pszichés problémái miatt enyhe-közepes fokban volt korlátozva abban, hogy cselekménye következményeit felismerje, illetve ezen felismerésnek megfelelő magatartást tanúsítson – közölte a szóvivő. Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. A vádlott szabadlábon védekezik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyűlik a lom a Gyökér utcai háznál - a város tehetetlen

A szomszédság panaszkodik, a turisták elképednek, a polgármester dühöng – a megoldás meg egyre csak késik. Tovább olvasom