Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Nyugdíjba megy a csongrádi orvos

Három napirendi pontban - az egyik házi gyermekorvosi praxisról - is döntöttek kedden a csongrádi rendkívüli testületi ülésen.
Napelemekre szeretne pályázni az önkormányzat, hogy így spóroljon az áramdíjjal, döntött korábban a képviselő-testület. Akkor úgy tervezték: az eszköz a városi galéria tetején lesz, a keddi rendkívüli testületi ülésen azonban úgy határoztak, hogy legyen inkább a polgármesteri hivatalon.

A város a múlt hónapban kötött közszolgáltatási szerződést a hulladék elszállításáért felelős FBH-NP Közszolgáltató Nonprofit Kft.-vel. A témakörről szóló helyi rendeletet kedden alkották meg, amelyben néhány újdonság is szerepel. A lakosoknak például lesz arra lehetőségük, hogy az eddigi, jellemzően 110 literes mellett 70 és 80 literes edényzetre kössenek közszolgáltatási szerződést.

A rendkívüli ülés harmadik napirendi pontjaként Varga D. Klára házi gyermekorvos praxisáról volt szó. A doktornő szeptembertől nyugdíjba megy, a körzetet másik orvos viszi tovább, az önkormányzat ezért felbontja a vele kötött ellátási szerződést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Földi András Derekegyház új díszpolgára

Derekegyház - Derekegyház önkormányzata kétévente ítéli oda a díszpolgári címet és a Derekegyházért… Tovább olvasom