Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Nyugodt évet zártak Csongrádon

Csongrád közbiztonsági szempontból nyugodt évet zárt 2006-ban – hangzott el tegnap a helyi rendőrkapitányság sajtótájékoztatóján.
Csongrád közbiztonsági szempontból nyugodt évet zárt 2006-ban – hangzott el tegnap a helyi rendőrkapitányság sajtótájékoztatóján. Rádi Norbert kapitányságvezető elmondta: mindezt amellett sikerült elérni, hogy az állományra többletterhet rótt az árvízi védekezés és a kitelepített területek vagyonvédelme, illetve az őszi választások időszaka, amikor Csongrádról kilenc alkalommal vezényeltek a fővárosba rendőri erőket.

Az ismertté vált bűncselekmények két százalékkal emelkedtek az elmúlt évhez képest. Többségében vagyon elleni bűncselekményeket követtek el a városban, ezek felderítési mutatói jelentősen nőttek. Csongrádon tavaly két rablás történt, mindkét esetben elfogták az elkövetőt. Nőtt a garázda jellegű bűncselekmények száma, de a tavalyinál hatékonyabban szűrték ki az ittas vezetőket. Összességében a nyomozás eredményességi mutató megközelítette a 60 százalékot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Román romák raboltak

Szabados Pál csanyteleki vállalkozót és alkalmazottait vasárnap este megverték és kirabolták. Két… Tovább olvasom