Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Olcsóbban utazhatnak

Csongrád - Megállapodást kötött a csongrádi önkormányzat és a Tisza Volán Zrt., így a bokrosiak egy része olcsóbban, helyi tarifával utazhat a cég helyközi járatain.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

A kedvezmény azokat érinti, akik a városi buszokra dolgozói (4955 forint) vagy tanuló/nyugdíjas összvonalas bérlettel (1745 forint) rendelkeznek – ezeket elfogadják a bokrosi járatokon. A város ellentételezi ezt a pluszszolgáltatást: tavaly 104 ezer kilométer után közel 7, idén 107 ezer kilométer után 7,3 millió forint támogatást igényelt a részvénytárság.

– Ez a megállapodás a Bokrosról Csongrádra, valamint a városból Bokrosra dolgozni járókat érinti főként, illetve Csongrád más külső részeiről is összeszedik az utasokat a helyköziek. Ez naponta legalább 100 embernek könnyíti meg a közlekedését, hiszen így gyakrabban jönnek a buszok, mintha csak a helyi járatokra számíthatnának – mondta el érdeklődésünkre Gyovai Gáspár alpolgármester, aki maga is Csongrád-Bokroson él.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne higgyenek a trükkös tolvajnak

- ˝Ha egy férfi becsönget, hogy baj van a kukásautóval, és szerszámot akar kölcsön kérni, nehogy adjatok neki, ne is engedjétek be az udvarra!˝ Tovább olvasom