Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Óvoda – szülői segítséggel

A szülőkkel közösen szervezett fólia- és az üveggyűjtésekből, valamint a jótékonysági bálon félmillió forint gyűlt össze Csanytelek óvodája számára. Ebből építettek új játszóhelyet az udvaron.
A csanyteleki óvodában a minap a szülők, nagyszülők részvételével rendeztek nyílt napot. Gálné Gyöngyi Éva a szülők óvodai szervezetének titkára lapunknak elmondta, segítenek az önkormányzatnak az intézmény fönntartásában. Az óvónők és a szülők együtt szervezték meg a gyűjtőakciókat, a mostani őszi rendezvényt és a bált is. Főleg ez utóbbi révén jön össze a legtöbb pénz, de a fóliagyűjtés, az üveggyűjtés hozadéka sem elhanyagolható. A megnagyobbodott játszóudvarba 500 ezer forint értékű játékot vásároltak az utóbbi években összegyűlt pénzből. A szülők szívesen vállalják az önkéntes munkát.

A község azzal segítette az óvodai feltételek javítását, hogy visszavásárolta a volt piacteret, és most már megfelelő nagyságú játszótere van a több mintegy 110 óvodásnak – mondta Györgyiné Mészáros Erzsébet, a község alpolgármestere.

A találkozón a nyugdíjasegyesület Kék Nefelejcs népdalköre is énekelt, s egészséges ételekkel kínálták a vendégeket: búzacsírával, sült tökkel, mézzel. A gyümölcsből, zöldségből, tökből készült figurákat is a szülők készítették.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriáspaprikával a neten

Hatvankét dekás kaliforniai óriáspaprikájával az interneten is szerepelt a csongrádi Füzesi Ferenc,… Tovább olvasom