Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 21°C Még több cikk.

Rablógyilkosság Csongrádon: 88 éves asszonyt vertek halálra

Csongrád - Feltehetően rablógyilkosság áldozata lett egy 88 éves nő Csongrádon. Az özvegy asszonyt saját, Gróf Andrássy Gyulai utcai házában verték agyon keddre virradóra.
Feltehetően rablógyilkosság áldozata lett egy 88 éves asszony Csongrádon: az özvegyet saját, Gróf Andrássy Gyulai utcai házában, a város egyik legforgalmasabb fő utcáján verték agyon keddre virradóra.

A holttestre az eltartója talált rá kedd reggel, aki krumplit szedni jött az áldozat kertjébe. A delmagyar.hu információi szerint ő csak a mentőket hívta ki, utóbbiak riasztották a rendőrséget. A szomszédok szerint a 88 éves nő életvidám és erős asszony volt.

A helyszínen négy rendőrautó várakozott, a házat szalaggal zárták körbe. Hat steril ruhába öltözött rendőr rögzítette a nyomokat a házban és az épület körül.

Rablógyilkosság Csongrádon. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)

A szomszédokat kikérdezték, információink szerint senki semmit nem hallott az éjjel, pedig egyikük nyitott ablaknál alszik. Elmondása szerint a Körös-torok koncertjeit hallotta, de a bűncselekményt nem.

A helyszínen dolgozott egy rendőrkutya is, akivel - miután szagot vetettek - Csongrád belvárosa felé sétáltak el. De a szagnyomokat a helyszínen ezután is rögzítették a rendőrök.

A delmagyar.hu információi szerint a nő lakásában minden fel volt forgatva, az elkövető - vagy elkövetők - pénz és értéktárgyak után kutathatott.

A rendőrség kéri, aki az elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatban érdemei információval rendelkezik hívja a 107-es, vagy 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámot.

Olvasóink írták

88 hozzászólás
 • 88. Sportplusz 2010. augusztus 18. 00:21
  „86 ..+ én ajelennel foglalkozom .. : mais 1rendőr auto rohant bele a buszba .. ezeknek mindent szabad lehazudják a csilagot is az égről ..láthatod ..”
 • 87. Sportplusz 2010. augusztus 18. 00:11
  „köszönöm .. én csak az igazságot keresem ..kerestem ..most irta a magyar nemzet : az ujságirokat a sajto szobábol ( uszo EB ) 1 rendőr tiszti főiskolás!! a következó felszolitással kérte hogy hagyják el a termet . "KIFELE " .. hát ez a magyar rendőrség " UTÁNPOTLÁSA " ezért utálja őket mindenki ..velem 1ütt ..”
 • 86. őrgróf 2010. augusztus 17. 09:26
  „Azt hiszem, a témáról kell itt beszélgetni...”
 • 85. őrgróf 2010. augusztus 17. 09:16
  „84. A Takaréktár utcában voltam, az Arany J. utcáról kanyarodtunk be éppen...tíz éves voltam. A bátyám Budán, a Hess András téren volt. Családom több tagja megjárta Tökölt, Kistarcsát, sorolhatnám, de nem ide tartozik. Sokan nem tudnák, hogy most panaszkodok, vagy dicsekszem? Egyik sem, mert ez a múlt, amit a hátunk mögé kell tenni, és csak előre nézni. Tudod: " messze jövendővel komolyan vess össze jelenkort..." csak igy lehet, csak így érdemes. A múltat megtagadni nem kell, nem szabad, volt amilyen volt, de foglalkozni csak a jelennel szabad a jövőt építve. Részemről lezárva.”
 • 84. Sportplusz 2010. augusztus 16. 23:37
  „örgrof bácsi .. az ávh ezek melett ministráns volt ..nem hallottam , hogy idős nőt tomfával vernek .. ha már 56os vagy mit szolsz ahhoz mikor a hös pongrác gergelyt kirángatták a kocsibol ..bilincsbe verték .. 2006 okt.23 szemkilövés ..engem csak hátba vágtak a mocskok .. ügyészségi feljelentés ..elutasitva " ismeretlen tettes !!??"soroljam még?? .. uton utfélen az autosokat nyirják de a tisza parton száguldozo motorosok beintenek nekik ... hol lapultam 56ban? a Swarz joska ( én is rokusi voltam int ő onnan ismertem )mögött álltam akit lelőttek és a Pajko péter mellett akit hasbalöttek . és mi egy két barátommal hoztuk le az akkori máv rendelöböl a padot amire joskát fektették . ( te holvoltál a " melegében " ??)aztán én pesten a korvin közben .. engem a tisza száloba "átnevelésre "vittek utánna .. de állitom normális hangon beszéltek velem .. nem ugy mint ezek a mai semmirevalok.. bunkok .. ha akarsz még többet tudni ezekről leirom de az ávosokrol is ..most irj valamit arrol a melegről amiben részed volt 56ban v 2006ban .. amit irtam én dokumentálom ..és ezért gyülölöm őket.. na mi most már megértesz ??!”
 • 83. t.anita 2010. augusztus 15. 13:29
  „Viktorunk nagyon sok mindent megígért és még fog is.....)))Csak az a baj,hogy még a gyerekeink sem fogják megélni azt,hogy "beteljesüljenek"az ő "álmai"és sajnos nekünk FEL KELL ÉBREDNI!”
 • 82. őrgróf 2010. augusztus 14. 11:41
  „Kedves sportplusz! Természetesen nem vagyok fakabát. Hogy nem félek, azt az előéletem bizonyítja.( én ott voltam 56-ban a "melegében".) Te hol lapultál akkor? Atrocitás is ért bennünket, nem is egyszer, de azokat ÁVH-nak hívták. Hogy udvarias vagyok, az meg abból is látszik, hogy mocskolódó leveledre is udvariasan válaszolok. És valóban, életemben nemegyszer csókoltam kezet. ( igaz csak hölgyeknek, olyanoknak, akiknek Te a cipőjét sem csókolhatnád meg. ) Sajnálom hogy Te a gyűlölködésre nevelt nemzedék tagja vagy, de vigyázz, a pulykát sokszor a saját mérge fullasztja meg, nehogy így járj!”
 • 81. maros50 2010. augusztus 14. 08:35
  „Gratulálok a rendőrség profi csapatának,hogy kézre kerültek a tettesek.”
 • 80. Sportplusz 2010. augusztus 13. 23:03
  „77 -es.. kehet téged nem ért rendőri atrocitás de sok százat igen .. biztos te udvariaskodtál mert bevoltrál tőlük rezelve .. nyélveket beszélnek .. udvariassak .. veled mert te is biztos fakabát vagy .. csokolj kezet nekik”
 • 79. azénéletem 2010. augusztus 13. 20:00
  „"ljro" 74
  Köszönöm amit leírtál ilyen, vagy hasonló megoldáson gondolkodtam. Nem valószínű, hogy az ügyet a politikai mocskolódások viszik előre. Most láttam a sajtótájékoztatót megvannak a tettesek. Tizen, huszonéves fiatalok. Sajnos Csongrádiak /reméltem nem közülünk valók/. Ők nem többműszakos munkában gondolkodtak, bűncselekmények elköveteséből akartak megélni.Nem előszőr tévedtek meg!”
 • 78. Öszintenő 2010. augusztus 13. 15:23
  „szegedix!A gyilkolás emberfüggő, nem pedig kormányfüggő!”
 • 77. őrgróf 2010. augusztus 13. 12:52
  „sport(olj) és ne plusz(olj.) Hülyeségeket írkálsz. Rengeteg udvarias, nyelveket beszélő és tisztességes rendőr van, ne általánosíts. ( Spec. engem egyszer sem ütöttek meg, nem lőtték ki a szememet, udvariasan szóltak, hogy két hét múlva lejár a jogsim, stb.) Más kérdés, hogy lehetene nagyobb szigor is: hamis jogsik, forgalmik kiszűrése, stb. Ez viszont nem tőlük függ, hanem a vezetőiktől. Van valami közmondás is, a halakkal kapcsolatos...”
 • 76. Sportplusz 2010. augusztus 12. 23:25
  „T. 61 .. ha normális udvarias rendőrt látsz az utcán szolj és ő lesz a hungarikum .. állitom ezek nem emberekhanem legális bünözök ahogy atz előbb irtam documentálva”
 • 75. Sportplusz 2010. augusztus 12. 23:21
  „mivan pintér bácsi ..igaz nem ö a hibás hanem a szedett vedett rerndőr állomány .. buzik .. ( also örs ) rablok ( rendőrtiszt bankot rabolt ( lsd.Népszab ) idős nőt, tanárt vernek(lsd DM) 2006 okt szemkilövés stb " ILYENEKKEL nem jut eredményre.. mindenki utálja őket ..”
 • 74. ljro 2010. augusztus 12. 10:15
  „ez tényleg szörnyű dolog!!!

  "azénéletem"
  valóban létezik több fajta segélyhívó is de ezeknek az ára...pfff
  én egy biztonsági cégnél dolgozok külföldön...
  ennél a cégnél van egy panic service szolgáltatás ...
  ezt igénybe veheti bárki! cégek, kisboltok és magánszemélyek is!
  magánszemély fizet havi 20 dollárt (ami odakint egyenlő a semmivel!!!) kap egy kütyüt, ahogyan említetted a csuklójára teszi, kettő gomb van rajta az egyszerű kezelés miatt egy állapotjelző és kész!
  ha nyomja a pirosat 2mp-ig a cég operátora megkapja a jelzést és kb 5-10 percen belül megérkezik a segítség!!!
  a kütyüt nem kell megvásárolnia a személynek csak a szolgáltatást...
  és ahogy mondtad, az emberélet nem fejezhető ki pénzben!!!”
 • 73. szegedix 2010. augusztus 11. 15:13
  „Viktor megígérte 2 hét alatt rendet tesz! Hazudott?!”
 • 72. bélás 2010. augusztus 11. 14:32
  „jó a közbiztonság, van sok rendőrünk is.
  embert halálra verni pénzért, értékért...... közgáz van, nem biztonság.”
 • 71. azénéletem 2010. augusztus 11. 10:37
  „Nagyon sajnálom, hogy egy idős asszonynak így kell bevégeznie.
  Szerintem segíthetne, ha idős egyedülálló emberek részére megszerveznék a segélyhívó készülék beszerzését.
  Több fajtája létezik, olyan is aminek tartozéka a csuklóra kapcsolható pánikgombos megoldás is.
  Úgy látszik már nem csak a tanyavilágban kell ebben gondolkodni!
  Lehet, hogy nem olcsó megoldás, de az ember élete nem fejezhető ki forintban.”
 • 70. Csirén 2010. augusztus 11. 10:28
  „Kizárt dolog! Hiszen Viktor megígérte! Vagy hazudott????”
 • 69. Larsson 2010. augusztus 11. 09:35
  „Sokat javult a közbiztonság az elmúlt 3 hónapban, grt pintérnek! :(((((((((((((((”
88 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megérett a rendszerváltásra a csongrádi Körös Torok

A 20 milliós költségvetésű rendezvényen ingyen vehetett részt a több tízezer látogató, de a gáton belül mindennek ára volt. Tovább olvasom