Délmagyar logó

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

''Remek időben el tudtam menni nyaralni Erdélybe''

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is ugyanabban a városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó ismerősök szokásos kérdésére a rövid válasz: köszönöm, jól. Sosem tudjuk meg, valójában mi foglalkoztatja a másikat, mi történt vele – és mi nem. A föntinél kicsivel hosszabb válaszért most mi keressük meg az önök ismerőseit. Milyen volt az éve?

A csongrádi masszőr reméli, jövőre is sok beteg embernek tud segíteni munkája révén Fotó: Bíró Dániel
– Úgy telt, ahogy elképzeltem – summázta évértékelését Sarkadi Szabó Zoltán masszőr, akit a csongrádi gyógyfürdőből ismerhetnek lapunk olvasói.

– Tavaly év végén kitűztem magam elé néhány célt, és azokat minden tekintetben sikerült teljesítenem. Munkám során azt vettem észre, felgyorsult világunk időpontokra osztja be mindennapjainkat, ami igazából jó is lehetne, ha éppen nem társulna ehhez az a jelenség, hogy az emberek elfutnak egymás mellett, irigykednek a másikra. A jó szó is elmarad, holott most igazán ránk férne. Mert rohanás lesz jövőre is, és idegeskedés, nyilván áremelés nélkül sem ússzuk meg a következő esztendőt.

– Örömteli volt 2005-ben, hogy nyáron el tudtam menni nyaralni Erdélybe, mégpedig pont akkor, amikor igazán jó idő volt. A munka mellett időt tudtam szentelni annak, hogy vakként a másságról beszéljek általános iskolásoknak, és ahogy tapasztaltam, fogékonyak is a gyerekek. Jó dolognak tartom, hogy az emberek foglalkoznak a fogyatékosokkal. Különösen azért, mert ugyanazon célok lebegnek a szemünk előtt, függetlenül attól, hogy hova, vagy milyennek születtünk. Szeretnénk mindent megadni szeretteinknek, még akkor is, ha ez olyan áldozattal jár, hogy valójában kevesebb időt tölthetünk velük. Én abban bízom, hogy jövőre több idő jut egymásra, és a beteg embereknek nyújtott segítségem nem marad eredménytelen.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem csak a borból lehet élni

Attól, hogy most telített a borpiac, nem kell föltétlenül kivágni a szőlőt, akkor sem, ha ezt a… Tovább olvasom