Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Rendőrségi akció Csongrád környékén

A közutakon és a szórakozóhelyeken tartott összehangolt ellenőrzést a Csongrádi Rendőrkapitányság a városban és a térség három községében – Csanyteleken, Felgyőn és Tömörkényen – szombaton.
A közutakon és a szórakozóhelyeken tartott összehangolt ellenőrzést a Csongrádi Rendőrkapitányság a városban és a térség három községében – Csanyteleken, Felgyőn és Tömörkényen – szombaton. A városi kapitányság a megyei főkapitánysággal karöltve hajtotta végre az akciót, amelyben huszonnyolc rendőr, négy határőr és hat polgárőr vett részt.

Rádi Norbert csongrádi rendőrkapitánytól tudjuk, hogy mintegy 220 személyt igazoltattak, ellenőriztek. Közülük csak egy volt ittas, bevontak egy jogosítványt és két forgalmi engedélyt, s öt személy ellen indult szabálysértési eljárás. Helyszíni bírságot 17 alkalommal róttak ki.
Csongrádon és Csanyteleken a szórakozóhelyeken is megfordultak a rendőrök, a körözött személyek felkutatása nem vezetett eredményre. A vendéglátóhelyeket igen kevesen látogatták, drogárus vagy drogos fiatal sem akadt horogra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábeltévé-fejlesztés két városban

Jövőre ingyen válthatnak kábeltévés szolgáltatót a csongrádiak. A RubiCom Rt. először a Bökényben és… Tovább olvasom