Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Robert De Niro mellett villantott a csongrádi nő

Csongrád - Csongrádi az a fiatal nő, aki immár három éve Andy Vajna barátnője. A 26 éves Tóth Éva a hétvégén mellvillantásával került be a hazai és a világsajtóba. Itthon Tasnádi Péter korábbi élettársaként eddig sem volt ismeretlen.
Nemcsak a magyar, de a világsajtót is bejárta a hétvége legnagyobb magyarországi celebeseménye: Andy Vajna és Robert De Niro társtulajdonosként vasárnap megnyitotta Budapesten Közép-Európa első Nobu éttermét, hazai sztárok egész sorát felvonultatva. A bulvármédiának mégis az szolgáltatta a legnagyobb szenzációt, hogy a magyar származású producer barátnőjének melle kivillant szűk ruhájából.

A legtöbb lapban csak „Vajna barátnőjeként" említett 26 éves hölgyet Tóth Évának hívják, és történetesen csongrádi. A Piroskavárosi Általános Iskola diákja volt 8 évig. Az intézmény igazgatója, Nádudvari Tiborné megerősítette ezt az információt. Mint mondta, tüneményes, aranyos kislányként emlékszik egykori tanítványára, aki szerette a testnevelést. Az igazgatónő úgy tudja, középiskolás éveit Éva már nem Csongrádon kezdte, és azóta nem is tud semmit róla – csak amit a sajtóban lehet olvasni.

Nemcsak a magyar, de a világsajtót is bejárta a hétvége legnagyobb magyarországi celebeseménye:. Fotó: Blikk/Korponai Tamás
Nemcsak a magyar, de a világsajtót is bejárta a hétvége legnagyobb magyarországi celebeseménye:. Fotó: Blikk/Korponai Tamás

A csongrádi lány „médiakarrierje" nagyon fiatalon indult: Tasnádi Péter élettársaként ismerhette meg az ország 2004-ben. Az alig 20 éves lány néhány hónapig élt együtt a vállalkozóval, mert a férfit letartóztatták. Modellkarrierje akkor indult, nem éppen zökkenőmentesen. A vádirat szerint ugyanis Tasnádi „kicsontozással" fenyegette Fásy Ádám vállalkozót, a magyar szépségversenygurut, akit arra is kényszeríteni próbált, hogy Éva fejére kerüljön a szépségkirálynőnek járó korona.
A csongrádi modell legközelebb 2007-ben került a bulvárlapok érdeklődésének középpontjába – akkor már Andy Vajna miatt. A nála 40 évvel idősebb filmproducer oldalán 2007 decemberében tűnt fel először. Szerettük volna megszólaltatni Éva családját, amely információink szerint még mindig Csongrádon él. Amikor azonban bemutatkoztunk, a vonal végén lévő nő lecsapta a telefont.

Átszabták

Éva 19 évesen, 2003-ban úgy döntött: modellkarrierje érdekében tetőtől talpig átszabatja magát. Először ajkát és a szeme alatti részeket plasztikázták, majd következett az orra. Később a mellét is megcsináltatta, és részt vett egy zsírleszíváson is.

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
 • 38. hajosinas 2010. november 09. 06:32
  „Kedves sadaskia .
  Ön szerint milyen lenne a "kivénhedt procer"-hez való nő ? Korabeli, kinek mindig fáj a feje,meg fáradt,meg minden másnap adná oda magát neki /husvét másnapján,meg karácsony másnapján/,meg ugyan már mit akarsz megint, soroljam még ? Azt hiszem, ezeket a női praktikákat a férfiemberek ismerik.Nos hát pont emiatt választotta az a "kivénhedt producer" ezt az ön szerint hozzá nem való nőt.”
 • 37. hajosinas 2010. november 09. 06:07
  „Úgy látom, akad irígye ennek a hölgynek. Nem egészen értem miért zavar egyeseket,hogy ez a hölgy ki mellett éli az életét ? Az ő élete az ő élete, nem a másé.Had élje már úgy ahogy az neki jó.Miért is kellene neki bárki más elvárásai szerit élnie ? Ha másoknak nem okoz kárt avval,hogy kivel él, hát akkor miért nem tetszik ez sokaknak ? Hogy mennyire szeretnek egysek ítélkezni másokon, pálcát törni fejük felett anélkül,hogy közük lenne hozzá .Lehet ha belelátnák az ilyen személyek magánéletébe, találnánk abban kivetnivalót, ami megbotránkoztatóbb lenne mint gondolnánk. De jó hogy ebben az orszéágban mindenki példaértékűnek itéli meg a saját életét. De vajon mit szólna ahhoz a közvélemény ?”
 • 36. sadaskia 2010. november 07. 08:22
  „Ez a kivénhedt producer is találhatna magának egy hozzá való nőt.Nem tom milyen lehet ez a csongrád büszkesége műtétek elött de most elég gusztustalan.......”
 • 35. Hmmm... 2010. október 25. 12:47
  „Ez valoban egy vilagsajtot rengeto hir! Mindig elszomorit, amikor olyan "vilahiru" magyar noket mutogatnak a bulvar rovatokban, akik a noiseguk eladasaval tunnek ki. Ugy latom, egyre tobb "hiresseget" termel ki az orszag, pedig jobb lenne valami mas modon kitunni. Talan lehetne valtoztatni ezen a tendencian es gyermekeink szamara nem csabitova tenni es mutogatni a gyors siker titkat.”
 • 34. Csigua 2010. október 20. 20:15
  „Hát sajnos most csalódtam a volt ovi, és 4 évig általános iskolás x osztálytársamban (pad társam is volt...). Elítélem, hogy ezt tette magával, de ha neki ez kell akkor tessék, lehet hogy rákapott az aszott mogyorók ízére. Sajnálom hogy ilyen ember lett belőle... :(”
 • 33. Gépész 2010. október 16. 08:31
  „Itt egy kis cikk. Csak hogy büszkék lehessünk erre a "nagyszerű lányra". :D

  http://www.napiszar.com/kepek/2010/10/11/napiszar-celebszar-pozolj-filterrel/

  Ezt a délmagyaros cikket inkább meg sem kellet volna írni. Gratula délmagyar, ti is öntitek a sz@rt a népre.”
 • 32. mágnásmiska 2010. október 15. 08:19
  „Hogy van az, hogy egy árva hír sincs az önkormányzati választásokról, se egy cikk, se egy riport. Még egy fizetett hirdetés se, hogy mit vettek át, milyen tervek vannak. Itt tépjük a szánkat említésre sem méltó dolgokról. De az utóbbi cikkek sem semmik: bála díszlet, kártyázó bácsi stb. Tényleg ennyire mélyen vagyunk?
  Vagy a DM a vidék vidékének magazinja lett?”
 • 31. stevestrong 2010. október 15. 08:09
  „Kedves "szerző"!

  "Szerettük volna megszólaltatni Éva családját, amely információink szerint még mindig Csongrádon él. Amikor azonban bemutatkoztunk, a vonal végén lévő nő lecsapta a telefont." - Ön, ha ebben a családi helyzetben lenne, akkor vígan csacsogna a vonal másik felén lévővel!? Mit érezhet egy szülő ilyenkor Ön szerint?! Eddig süllyedt a cikkek színvonala, hogy erről kell írni?

  Ez a lány híres akart lenni, hát sikerült is neki, nem biztos, hogy anno erre gondolt....”
 • 30. keletaru 2010. október 14. 20:42
  „Ja ja ja Tisza meg bele torkollik a Dunába !!!! Azzal a csongrádi gyerekkel miért nem foglalkoznak aki " Svájci " színekben indul az olimpián heeeeeeeeeeeeeeeeeee.Szégyen ilyen cikkeket írni ezért iskolát végezni .. Üd kuci”
 • 29. szilléri 2010. október 14. 20:31
  „,,Robert De Niro mellett villantott a csongrádi nő"

  Meg is dugta ?

  Ha nem nincs hír értéke !

  Micsoda bunkó hír !

  Jellemző DM. !

  <moderálva>”
 • 28. Szilágyi_Zsolt 2010. október 14. 20:18
  „Most is szereti ez a testnevelést. :) Ha nem mondták volna, is tudnám, hogy agyon van plasztikázva. Jól is sikerült az átba... izé, átszabás, 26 éves létére úgy néz ki, mint egy 45 éves MILF-kategóriás szépasszony. :)”
 • 27. franzvon 2010. október 14. 19:55
  „BBŐŐÁÁÁÁ!!!!.....”
 • 26. antikos 2010. október 14. 16:46
  „Vajnának jó, de nekem nem kellene... Szerette a testnevelést:DDDDDDD”
 • 25. Martynko 2010. október 14. 16:46
  „ki van a mellbimboja?

  Dobo Kata szebb es okosabb volt..de hat Vajna sem mai gyerek.. :)”
 • 24. Logaritmus 2010. október 14. 16:18
  „Jaj, szegény de nem szép!”
 • 23. Igazgyöngy 2010. október 14. 15:46
  „Már bocsánat de aranyból van a <moderálva>, mitől celebnőci? Műmell, műszáj, műnő = guminő!!! Mit tud, mellbimbót mutatni, én is tudok és az enyém szebb is, mert eredeti!!! De nem mutogatom , mert van tartásom. Ha ez az érték Magyarországon inkább nem kérek belőle. Szegény újságírók, ezért fizetik őket, ez a hír. Inkább menjenek kapálni de ne ilyen cikkekkel ostromoljanak. Vagy ez kell a köznépnek? Na nem is háborgok tovább inkább lapozok értelmesebb dolgokra!”
 • 22. lamatic 2010. október 14. 15:45
  „Reklámnak volt megtervezve, tuti. A marketingesek nem bíznak semmit a véletlenre. Persze tagadni fogják. Ami a csajnőt illeti hát tényleg 40 felett lehet. Kinézetre....eléggé lestrapált szegényke :) Bottal sem esnék neki :P”
 • 21. triniti 2010. október 14. 15:31
  „A mi kutyánk kölyke, ezt a hozzá állást itt vette, és vitte tovább hirdetni...

  Mellesleg szerintem annyira agyon van műtve, hogy nem is érzi már, hogy kint van-e a vagy bent... maszatolja valaki avagy sem. Az öreg olyan nagy kárt már úgy sem tehet benne...

  Erről a kép sorozatról mindig az jut eszembe, hogy vén kecske is megnyalja a sót...:-)”
 • 20. diverfrog 2010. október 14. 15:07
  „Még 5-10 év és hozzáöregszik Andy-hez. :)”
 • 19. kutyafül 2010. október 14. 14:49
  „Egy kicsit más: ilyen képeket látva gyakran eszembe jutnak azok, akik fennhangon szólják le azokat a kismamákat, akik mernek nyilvános helyen szoptatni. Az ilyen cicivillantós képeket a fél világ nézi, örömködik rajta, de amikor úgy szoptat valaki, hogy ennek a fele se látszik a mellből, azt meg megköveznék, és hülye sznobnak kiálltják ki.
  Egyébként meg elszomorító, hogy ez az életmód képvisel ma értéket.”
38 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fivérek: szentesiek, csongrádiak

Csongrád - A Megasztár kapcsán több cikkünkben is úgy emlegettük a Fivérek együttest, mint a… Tovább olvasom