Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Segítőket keres a Diákönkormányzat

Óbecsei fiatalokkal közös ifjúsági cserére nyert pályázatot a Csongrádi Oktatási Központ Diákönkormányzata. A programhoz 14-21 éves segítőket keresnek.
A Csongrádi Oktatási Központ Diákönkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálathoz, a Fiatalok Lendületben Program 3.1 Ifjúsági cserék (együttműködés szomszédos partnerországokkal) alprogramjára, óbecsei fiatalokkal közös ifjúsági cserére, mely program 2012-ben Csongrádon valósul meg, augusztus 19. és 26. között.

A program célja, hogy a két különböző országból érkező fiatalok megismerjék egymást, egymás kultúráját, tapasztalatot cseréljenek a fiatalok közéleti részvételének hatékonysága érdekében. Az ifjúsági csere folyamán a résztvevők kulturális és művészeti gyakorlatokon, foglalkozásokon vesznek részt, és próbálják felhívni a fiatalok figyelmét, hogy mennyire fontos a részvételük a demokratikus közéletben. Az pályázaton elnyert támogatás összege: 8956 €.

A pályázat sikeres lebonyolításához a Csongrádi Oktatási Központ Diákönkormányzata fiatal segítőket keres a fenti időszakban. A korhatár 14-21 év. Jelentkezni lehet: Halász Dániel diákpolgármesternél 2012. augusztus 5-ig az mc.hal.rap@freemail.hu e-mail címen. Az elbírálásnál a jelentkezés sorrendje számít!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körös-toroki Napok: a kedvenc sport a 200 női mell

Pénteken beindult az élet Csongrádon, a Körös-toroki Napokon: a beköltözés mellett már hangos volt a… Tovább olvasom