Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Sejben Lajos munkái - saját tárlatvezetéssel Csongrádon

„Képzőművészet és zene" címmel rendeznek zenés bemutatót Sejben Lajos szegedi képzőművész munkáiból. Az esemény egyben előadás is: az alkotó maga fog tárlatvezetést tartani.
A kortárs szegedi képzőművészet rangos és egyik legeredetibb alkotója, Sejben Lajos munkáiból éláthat a közönség Csongrádon október 25-én, "A zene mindenkié" sorozatban. Sejben Lajos az eseményén maga fog zenés tárlatvezetésen beszélni a kiállított művekről.

Sejben Lajost pályája során számos alkotói díjjal ismerték el, egyéni kiállításait 1989 óta rendezik nívós kulturális intézmények. Kisplasztikái, papírképei azt mutatják, korábban felhasznált nemes anyagokkal, az arannyal, ezüsttel, bronzzal és márvánnyal szemben ma már az újra-hasznosított papírból, a fémipari és elektromos hulladékokból, de még az egyszerű utcakövekből is izgalmas, ötletes műtárgyak készülhetnek.

A képzőművészet és a zene különleges kapcsolatba kerül az est folyamán: a vizuális látványhoz ez alkalommal zenei élmény is kapcsolódik, melyhez a Galli János Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanárai és növendékei működnek közre.
Sejben Lajos kisplasztikája
Sejben Lajos kisplasztikája

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A siket feleség 43, a vak férj csak 90 százalékosan rokkant

A szakvélemények azt sugallják: egyre jobban van a mindkét fülére siket csongrádi asszony, a papírok szerint ugyanis csökken rokkantságának mértéke. Tovább olvasom