Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Sportmajális és Gasztrománia Csongrádon

Csongrád - Városi Sportmajális és Gasztrománia elnevezéssel április 30-án, és május 1-én nagyszabású rendezvény sorozat lesz Csongrádon, a városi sportpályán.
Az első napot 9 órai kezdettel az általános iskolás diákok foci kupájának mérkőzéseivel nyitják meg, majd a szülők bevonásával ügyességi vetélkedők lesznek. Délután 15 órától az ovis csapatok rúghatják a bőrt a saját kupájukért, amit az ovisok és szüleik ügyességi vetélkedője követ.

16 órától zenés mesejátékot láthatnak az érdeklődők. 18 órától Cozombolis ad koncertet. 20 órától Lampionos felvonulás indul a Kossuth térről a Sporttelepig - melyhez délután a sportpályán kézműves foglalkozás keretében ki-ki elkészítheti saját fényforrását -, ahol ezzel egy időben kezdődik a Reflex együttes Sátor bulija.

Kattintson a képre a nagyobb méretért!
Kattintson a képre a nagyobb méretért!

Május 1-én reggel 7 órakor kezdődik a Gasztrománia főzőverseny állásainak elfoglalásával, és a versenyre való regisztrálással. 8 órakor lesz a megnyitó, melyet a palánkos foci, lábtengó kupa mérkőzései, 10 órától pedig a középiskolások kispályás kupa meccsei követnek majd.

15 órakor a Bázis Sport és Fitness SE bemutatkozó műsorát lehet megtekinteni. 16 óra a saját készítésű sárkányok eregetésének az ideje a majálison. Előtte szintén lehetőség nyílik elkészíteni a röptetni vágyott „szörnyetegeket". Szintén 16 órától a Piroska Városi általános iskola 4.a-s kis diákjai adnak elő egy cigány táncot, amit az Ének-Zenés 4.a osztály Beautiful Girls modern tánc előadása, majd pedig az 5.a osztály ad elő részleteket A Kék Csodatorta című zenés darabból. Őket az 5.b osztály Little Bad Girls modern tánc produkciója követ.

Május 1-én reggel 7 órakor kezdődik a Gasztrománia főzőverseny.
Május 1-én reggel 7 órakor kezdődik a Gasztrománia főzőverseny.

17 órától Fradi öregfiúk és a Csongrádi-Tiszapart Öregfiúk SE mérkőzést nézhetik meg a focit kedvelők. 19 órai kezdettel a CSOK Csillag Születik verseny döntőseinek a műsorait lehet megtekinteni: Beat Boksz 10’-szájdob, Jónás Attila ének, Palatinus Nikolett ének és okulele - Döme Attila gitár kíséretével- , és Havasi Boglárka ének. Az estet és a két napos programsorozatot Sátor buli zárja Szigeti Szabolcs nosztalgia diszkójával.

A programokon kívül mindkét napon vidámpark és gyermekjáték lehetőségek, kirakodó vásár és vendéglátó egység várja a kikapcsolódni vágyókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpáros tolvajt kersesnek a zsaruk

A csongrádi Piroska János téren lévő általános iskola udvaráról gurult el egy kerékpárral egy ismeretlen férfi. A térfigyelő rögzítette az arcát. Tovább olvasom