Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Szemlézték a vízelvezető rendszert

Csongrád - A napokban befejeződött a városban az a szemle, amelyen a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyi kirendeltségének munkatársai megvizsgálták a belterületi vízelvezető rendszereket.
Mivel a belvíz jelentős anyagi károkat okozhat, a megújult katasztrófavédelmi szervezet kiemelt célkitűzése, hogy megakadályozzák már a veszélyhelyzetek kialakulását is. A szakemberek azonosították azokat a helyszíneket, amelyek esetleg kockázatot jelentenek a nagyobb esőzések alkalmával. A vízelvezető rendszerek aktuális állapotán túl azt is megvizsgálták, hogy veszély esetén adottak- e a védekezés feltételei, rendelkezésre állnak-e a szükséges felszerelések, eszközök, gépek, anyagok, amelyek belvízi elöntés esetén a beavatkozáshoz szükségesek. A tapasztalatokat jegyzőkönyvben rögzítették, amely alapján Csongrádon is meghozzák majd a szükséges intézkedéseket.

Olvasóink írták

  • 1. keletaru 2012. június 12. 18:50
    „Egy dolgot nem értek , hogy lehet lefedni házak előtt a teljes eső víz elvezetőt Csongrádon , még Szentesen csak 60%-t lehet lefedni ! Ellenőrzés nélkül , az én szomszédom is lefedte teljesen, önkormányzati engedéllyel azóta , ha esik nem folyik el előle a víz . ezzel egy egész tavat képez az úton még a NAP fel nem szárítja , ja és télen ...!!! Jelzem nem "A" szomszédom a hibás!!! Hanem az aki ki adja az engedélyt úgy hogy nem jár utána mit is csinál !!! Értünk , miattunk , nekünk ....Szerintem előttünk nem ellenőrizte senki csak papíron , persze fellelős-éggel.Üdv Kuci”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elismerés a kiváló tanulóknak

Oklevéllel és értékes könyvjutalmakkal köszönte meg Csongrád kiváló tanulói teljesítményét. Tovább olvasom