Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Szépülnek a parkok Csongrádon

A tavasz érkezésével beindultak a kertészeti munkálatok Csongrádon. A város tereit, parkjait, és a virágágyásokat teszik rendbe a Városellátó Intézmény dolgozói.
A március eleji enyhe, napsütéses időjárás kedvező körülményeket teremt a zöldben végzendő munkálatok beindulásához. Egyre több ember veszi elő a télre elcsomagolt kerti eszközeit, és lát neki a ház körüli-, vagy éppen a hobbikerti teendőknek. Csongrád közterületein is felpezsdült az élet. Dékány-Lantos Anikó, városi főkertész irányítása mellett zajlanak a városszépítő beavatkozások.

Szépülnek a parkok Csongrádon - GALÉRIA

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

 
– A szép idő sokat segít nekünk a kertészeti, és egyéb köztéri munkáink elvégzésében. Az újra indult Közmunka Programnak köszönhetően, 40 emberrel tudunk folyamatosan dolgozni. Jelenleg a Kossuth tér-, és városközpont virágágyásainak tisztogatása zajlik, párhuzamosan a füves területek gereblyézésével, valamint a parkok rendbe tételével. A következő munkafázis a felhalmozott avar, és egyéb hulladékkupacok összegyűjtése és elszállítása lesz. Reményeim szerint, és ha az időjárás is kegyes lesz hozzánk, csütörtökig befejezzük e városrész szépítését, így a nemzeti ünnepre már minden rendben lesz – mondta a főkertész.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katus Attila és a Fivérek a sportnapon

A Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete szombaton 9 órától egészség- és sportnapot szervez a Kossuth téren. Tovább olvasom