Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Több kamerát szeretne Csongrád

Csongrád - Pályázatot nyújtott be a város a Belügyminisztériumnak arra a felhívására, miszerint az önkormányzatok bővíthetik a térfigyelőkamera-rendszereiket.
Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

A kérdésről már több testületi ülésen szó volt, a képviselők mindig szóvá tették, hogy szükség van az eszközökre, ha már a város saját zsebből nehezen finanszírozná, nem szabad lemaradni a pályázati lehetőségekről. Eddig hat kamera figyelte a csongrádi utcákat, még 13-at szeretnének, számolt be Kőrösi Tibor polgármester.

– A közlekedés biztonságát, a vagyonvédelmet figyelembe véve, a rendőrség szakvéleménye alapján határoztuk meg az új eszközök helyét. A döntés legkésőbb nyár elején várható, sokat jelentene a közösségnek, ha nyernénk a pályázaton. Önerő nélkül 18 millió forint értékű fejlesztéshez jutna Csongrád – összegezte. Az elfogadott határozat szerint kerül majd egy-egy kamera többek között a Kéttemető út környékére, a Szentesi úti benzinkút mellé, a piachoz és Bokrosra is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább nyomoznak a polgárőrvezető ügyében

Bár a Csongrádi Városi Ügyészség megszüntette az eljárást Nagypál Sándor csongrádi polgárőrelnökkel szemben, a döntés ellen panaszt tettek. Tovább olvasom