Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 17°C | 27°C Még több cikk.

Továbbra is keresik a csongrádi erőszakoskodót

Csongrád - A Csongrádi Rendőrkapitányság továbbra is keresi a szemérem elleni erőszak bűntett gyanúja alapján szeptemberében indult büntetőeljárás tettesét.
A rendőrség adatai szerint 2007. szeptember 9-én nem sokkal éjfél után Csongrádon a Körös-torokban nemi erkölcs elleni bűncselekményt követett el egy fiatal nőn.

A rendőrség az erőszakoskodó férfiról a személyleírás alapján fantomképet készített. Az elkövető 40 év körüli, 170-175 centiméter magas, kreol bőrű, testes, de nem kövér testalkatú. Haja fekete, dús, elöl frufruval. Álla szögletes és széles, orra pisze, szemöldöke dús. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék farmernadrág, sötét színű póló és farmerkabát volt rajta.

A nyomozás segítése érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek – személyének titokban tartása mellett – 100 ezer forint jutalmat tűzött ki, mely összeget egy magánszemély ajánlotta fel.

A rendőrség az erőszakoskodó férfiról a személyleírás alapján fantomképet is készített.

Aki a bűncselekmény körülményeiről, az elkövető kilétéről érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrádi Rendőrkapitányságon a Pacsirta u. 1–5. szám alatt, vagy hívja a 63/571-510-es telefonszámot, illetőleg a 107-es, 112-es segélyhívót, vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es számát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A csongrádi Körös-torokban éjfélig tarthat a buli

Csongrád - A csongrádi képviselő-testület határozata értelmében éjfélkor be kell zárni a szórakozóhelyeket a Körös-torokban. Tovább olvasom