Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Úgy megrúgta a nevelt lányát, hogy eltört az orra

Évek óta verte nevelt lányát egy felgyői asszony. A gyermek eddig nem merte elmondani az igazat a felnőtteknek a sérüléseiről.
Az iskola jelezte a Csongrádi Rendőrkapitányságnak 2014. október 13-án, hogy egy hozzájuk járó felgyői kislányt valószínűleg bántalmaztak. A nyomozók meghallgatták a 11 éves gyermeket, aki elmondta a rendőröknek, hogy nevelőanyja évek óta rendszeresen szidalmazza, több alkalommal megverte, megrugdosta, illetve a haját tépte. Legutóbb 2014. október 9-én esett neki. Akkor úgy megrúgta a kislányt, hogy eltört az orra. A gyermek eddig nem merte elmondani az igazat a felnőtteknek a sérüléseiről, félt a következményektől.

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bejelentést követően azonnal intézkedett arra, hogy a gyermeket ideiglenes hatállyal a nagymamájánál helyezzék el, illetve az esetről értesítette a gyermekvédelmi hatóságokat.

A rendőrök a nevelőanyát előállították. A 29 éves T. Sándorné ellen kiskorú veszélyeztetése és védekezésre képtelen sértett sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyed órán belül megtalálták a rendőrök az eltűnt csongrádi kisfiút

A Csongrádi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő valamennyi rendőre azonnal a kisfiú keresésére… Tovább olvasom