Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Új áruház nyílt az egykori Bútorgyárban

Csongrád - Valódi majális hangulatot teremtett Csongrádon a Bodrogi Bau Kft. új áruházának megnyitóján. Az Új Ház Centrumot az egykori Bútorgyár irodaépületének átalakításával hozták létre annak földszinti ebédlőjéből.
Az Az Új Ház Centrumot emeleti helyiségeiben november 30-án adják majd át az inkubátorházat, ahol cégek telephelyei, irodái és raktárai lehetnek majd. A barkács termékek és építőanyag forgalmazás mellett a függönycsipesztől a szerszámokon keresztül a kertészeti eszközöket, és dísznövényeket is meg lehet majd egy helyen vásárolni a szépen kialakított üzletben.

Új áruház nyílt az egykori Bútorgyárban - GALÉRIA

Bodrogi Ferenc a Kft. tulajdonosa nyitó beszédében elmondta, hogy „Minőség, gyorsaság, jó árak" – cégük szlogenje, melyet az új környezetben még jobb színvonalú kiszolgálással párosítanak, és ettől várják versenyképességük megmaradását, és fokozását az egyébként nehéz helyzetben lévő építőiparhoz kapcsolódó tevékenységi körben. Ennek tudható be a termékpaletta színesítése is.

A beszédet követően Bodroginé Kókai Gyöngyi kereskedelmi igazgató vágta át az áruház felavatásaként a nemzeti színű szalagot. A cég jövőbe vetett hitének jelképeként a vezetők közösen elültettek egy Gingko Biloba fát, mely ha a körülmények jók, akár ezer évig is élhet majd. Az avató után elkezdődtek a „majális" programjai, melyek közt arcfestés, ugráló vár, szórakoztatta a gyermekeket. Később motoros bemutató is volt, amit Tápai Tamás motoros kaszkadőr - aki Nicolas Cage motoros dublőre volt a Szellemlovas II. című filmjében - tartott fergeteges bemutatót a nagyszámú közönség örömére és elképedésére.

Új áruház nyílt az egykori Bútorgyárban - GALÉRIA

Az áruházat mindenki körbe járhatta kívül belül egyaránt, és sokan már vásároltak is. A sok színes program között sor került a rajzverseny eredmény hirdetésére is, és ajándék utalványokat adtak át minden csongrádi óvoda képviselőjének.

Olvasóink írták

 • 4. Balotelli 2012. június 12. 22:29
  „Jól látod Kuci.......”
 • 3. keletaru 2012. június 12. 20:58
  „Erre a fogyasztói társadalomra mi jelenleg ebben a FALUBAN van , még Mikulás gyárat is errrrrrősen kockázatos nyitni . Üdv Kuci”
 • 2. daffy 2012. június 04. 18:50
  „Na én meg az elkészült villamos rendszerre lennék kíváncsi,hogy sikerült összehozni....?”
 • 1. hién 2012. június 04. 15:07
  „A szemközti tűzép és batyuék még "nyitási akció" nélkül is lényegesebben olcsóbbak! Erről ennyit!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vedd fel a kesztyűt!

Csongrád városa idén is csatlakozott a TeSzedd! akcióhoz, melyre idáig közel kétszázan jelentkeztek.… Tovább olvasom