Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 23°C Még több cikk.

Új fogorvost keres Csanytelek

Csanytelek - Megvásárolta a teljes felszerelést a csanyteleki önkormányzat, az eddigi csanyteleki fogorvostól, miután az Szentesen folytatja praxisát. Az év végén már dolgozhat az utódja.
Szentesen folytatja fogorvosi praxisát az eddig Csanyteleken dolgozó dr. Kovács Zsolt. A községi rendelőben használt felszerelést azonban nem vitte magával, azt a helyi önkormányzat 100 ezer forintért megvásárolta. Mint azt Forgó Henrik polgármestertől megtudtuk: azért ragaszkodtak a felszerelés helyben tartásához, mert úgy gondolta a testület, hogy a kistelepülés hosszabb ideig nem maradhat fogászati ellátás, saját fogorvos nélkül. Az új fúró és a szükséges eszközök megvásárlása pedig jelentős anyagi terhet jelentene egy pályakezdőnek.

A baksi önkormányzat hozzájárulásával a sürgősségi ellátást a csanytelekiek az ottani fogorvosi rendelőben vehetik igénybe. Forgó Henrik a község nevében eddig 8 fogorvossal, illetve rezidenssel tárgyalt a praxis újbóli beindítása érdekében – úgy tűnik, eredményesen. Az év vége felé, de legkésőbb jövő januárban ismét működik majd a fogászat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád is idősbarát város lett

Csongrád - Rendezvények, kiállítások, önként vállalt feladatok – nemrég kitüntetéssel és… Tovább olvasom