Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Ütött, mert ránevettek a barátnőjére

Csongrád – Egy csongrádi középiskola tanulóit bántalmazta két fiatal.
A rendelkezésre álló adatok szerint a két sértett gyalog indult el a buszmegállóból a kollégiumba az esti órákban még a múlt hét végén. Útközben elhaladtak a lángossütő előtt, ahol fiatalok cigarettáztak.

Közülük az egyik lány a kollégisták után szólt, de ők megállás nélkül folytatták útjukat. Már a Fő utcán jártak, amikor egy három fős társaság feltartóztatta őket. Ekkor az egyik gyanúsított megfogta a fiatalabb fiú nyakát, majd tenyérrel arcon ütötte. Ezt követően a másik terhelt arra kényszerítette a sértetteket, hogy megpofozzák egymást. Mivel nem volt elégedett a pofonok erősségével, ő is többször megütötte, illetve megrúgta a két fiút. A bántalmazás következtében a sértettek könnyű sérüléseket szenvedtek.

Mindent Csongrádról

A delmagyar.hu hivatalos csongrádi Facebook-oldala, nem csak csongrádiaknak!

A bejelentést követően a rendőrök néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két fiatalembert, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Sz. István és Cs. Gergő részletes beismerő vallomást tett. Sz. István a nyomozóknak elmondta, azért bántalmazta a két fiút, mert úgy látta, hogy az egyik nekiment a barátnőjének és az arcába nevetett.

A 18 éves gyanúsítottak ellen aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zavarta a behajtani tilos tábla

A busz tetejére tette a kitört közlekedési táblát egy - már nem szomjas - fiatal Tömörkényen. Tovább olvasom