Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

Vascsővel, csőfogóval és bárddal támadtak egymásra a csongrádi piacon

Csongrád - Balul sikerült egy korábbi gépjármű adás-vétel, ami miatt végül 3 ember került a rendőrségre.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozott a gyanú arra, hogy S. Gyula augusztus 30-án 7 óra körüli időben a csongrádi piacon egy korábbi gépjármű adás-vétel kapcsán szóváltásba keveredett egy csongrádi férfival. S. Gyula az autót visszakövetelte, aminek a sértett nem tett eleget. Ekkor S. Gyula egy vascsővel fenyegette meg a férfit. A támadást egy ott lévő másik árus, D.N. K. akadályozta meg.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Egy órával később S. Gyula ismét visszament a piacra társával M. Józseffel, aki egy bárdot vitt magával. Csak D. N. K.-t találták ott, ezért ráborították az árusító asztalt és felszólították, hogy hívja vissza társát. M. József közben kiejtette a kezéből a bárdot, amitől egy ott lévő vásárló megsérült.

D. N. K. egy csőfogót magához véve megfutamította a két férfit. M. Józsefet utolérte, majd a csőfogóval a hátán és a fején megütötte, aki ettől összeesett. S. Gyulát is megpróbálta megütni, de őt nem érte el.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A Csongrádi Rendőrkapitányság járőrei mind a három férfit elfogták és előállították. S. Gyula és M. József ellen felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének, míg D. N. K. román állampolgárságú férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - írta a police.hu.

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészségnek, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a terheltek előzetes letartóztatására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vincze elbúcsúzott iskolától, politikától

Régi iskolájában, egykori osztályfőnöke, politikustársai jelenlétében, baráti körben jelentette be visszavonulását a közélettől Vincze László. Tovább olvasom