Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Videón a csongrádi Kerékpáros Iskola Kupa!

A hat rendőrkapitányság által megrendezett helyi döntők legjobbjai vehettek részt a Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőjén. Szentesi és ruzsai tanuló képviseli Csongrád megyét Sárváron.

A verseny célja a kerékpáros közlekedési szabályok elmélyítése, a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelése volt. A felső tagozatos általános iskolás diákok versenyén KRESZ elméleti és kerékpáros ügyességi versenyszámokban mérhették össze tudásukat a fiatalok.

A lányoknál a legjobban Lázár Réka teljesített, aki a Ruzsai Általános Iskolából érkezett. Második helyen Tar Viktória végzett, aki a makói Szikszai György Református Általános Iskola diákja. A harmadik helyre a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Almási Tagintézményének tanulója, Stefanik Bianka gördült be.
A fiúknál a szentesi Deák Ferenc Általános Iskola diákja, Szabó Bence végzett az első helyen. Második, a hódmezővásárhelyi Szőnyi Benjamin Református Általános Iskola tanulója, Dámics Ákos lett, harmadik pedig Gyarmati Zsolt, szintén Szentesről.
 

A nyertesek kerékpáros biztonsági felszerelést, táskát, ajándékutalványt és oklevelet kaptak a szép teljesítményért. A verseny első helyezett lány és fiú versenyzője vesz részt a Kerékpáros Iskola Kupa országos döntőjén, melynek 2017. május 16-18. között Sárvár ad otthont.

Az országos megmérettetés mellett a megyei vetélkedő legjobbjai a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett XX. Közlekedésbiztonsági Nyári Táborban, míg Csongrád megye hat rendőrkapitányságának legjobb versenyzői a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány felajánlásával rendvédelmi táborban is részt vehetnek - írta a police.hu.  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várják a tündérkertet Csongrádon

A képviselő elképzelése szerint Csongrádon élni kellene azzal a lehetőséggel, hogy genetikailag nem… Tovább olvasom